Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenne értelme befesteni vagy...

Lenne értelme befesteni vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hátközépig érő hajam van, amit sokáig festettem sötétbarnára.(szinte mindig feketére fogta be)

Most viszont már egy ideje nem festettem, mert szeretnék megszabadulni a sötét színtől és egy világosabb barnát elérni, ezért már egy jó ideje hagyom lenőni/kikopni. Jelenleg a hajam fele már barna, de a közepétől lefele még teljesen sötét. Tegnap vettem egy sötétszőke hajfestéket. Lenne értelme befesteni vele? Változtatna valamit, vagy hagyjam inkább, mert úgysem lenne jobb az eredmény?

Köszönöm a válaszokat!

20/L

2016. febr. 7. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Ahol a saját hajszíned van már, azt picit megfognál. Viszont a másik felét, ahol a festett sötét rész van, egyáltalán nem fogná meg.
2016. febr. 7. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lenne sok értelme,nem fogná be a hajad sötét végét.Ki fog kopni az is,csak mivel azt a részét sokkal régebb óta,többször festetted be,a pigmentek jobban benne maradnak.Nem hálás dolog kiszedni a sötét hajat,türelem és idő kell hozzá.Ha nem olyan hosszú részen sötét,akkor le tudod vágni és úgy befestheted.:)
2016. febr. 7. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!