Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van így értelme roaccutant...

Van így értelme roaccutant szedni?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem szedni doki úgy írta fel, hogy egyik nap 10 mg másik nap 20 mg. Most a vizitnél pedig átáltunk napi 20 mg a következő hónapra. Nem kevés ez e mennyiség?Nem kénne a testsúlyomhoz képes nagyobb addag?

Eddig semmi változást nem tapasztaltam csak kiszáradt a szám.

2016. jan. 8. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaz én nem Roaccutant szedek, hanem Sotretet, de ugyanaz a hatóanyaga. Nekem sem látszott változás az első 1-2 hónapban, de utána folyamatosan tűntek el a bőrömről a pattanások és halványultak el a hegek. A bőrömet és a számat nagyon kiszárította, volt hogy az arcom folyamatosan hámlott, a szám pedig valami borzalmas volt egy időben, ezt legközelebb érdemes lenne megemlítened az orvosodnak, és szuper kencéket ír fel rá :)

Nem tudom mekkora a súlyod, de emiatt ne aggódj, én elég duci vagyok, a súlyomhoz való mennyiségnek a felét értem el eddig kb., de lehet, hogy a közeljövőben már leállhatok a gyógyszerrel.

Kicsit hosszú lett, bocsánat, a lényeg az, hogy várj még egy picit és szembetűnő változást fogsz látni :)

2016. jan. 8. 18:19
 2/4 anonim válasza:

Szia en 19 éves fiú vagyok :) en 65 kg voltam és 9 hónapig szedtem és azt mondom hogy ki lehet bírni főleg hogy bőven meg éri! A legfontosabb hogy soha ne csesztesd! Fürdés után vagy amikor meg mosod az arcod akkor után finoman tapogatva puha torolkozovel szárítsd meg! Az eredmény 2-3. hónapban szokott látszani, es majd folyamatosan alakulgatni fog, en nekem holnap lesz hogy egy hónapja befejeztem, és hát a szám már oké, de a bőrőmnek még egy két hónap :$

De azért sok kitartást es hidd el meg éri! :)

Ja es ne kenegesd semmi hulyeseggel, csak a gyógyszer es a tiszta víz !!!!!!

2016. jan. 8. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsô vagyok, a második válaszoló hozzászólásának a végére reagálnék kicsit.

Ha nagyon durván szárad a bôröd és a szád, akkor igenis mondani kell a bôrgyógyásznak. Amikor nekem elkezdett ilyen szinten kiszáradni mindenem, azt hittem meghalok. Nyilván nem labelloval meg drogériában kapható testápolóval kenegetem magam, hanem gyógyszertári készítménnyel, amit az orvos ír receptre.

Lehet nem mindenkinek szárítja így ki a bôrét, de értelmetlen a kenyér mellett éhen halni :)

2016. jan. 9. 03:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,nekem az Uriage szájkence nagyon bevált.Iszonyat volt már a szám és ez szinte egy éjjel alatt rendbe rakta.Szeritem recept sem kell hozzá.Biodermás cucc.Egyébkent én napi 10mgot szedtem több,mint egy évig.Ez az utolso hónapom :) nekem a szemen fájt tőle nagyon
2016. jan. 9. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!