Mi értelme van reggel arcra való termékeket használni? Többi lent
Éjszaka is ugyanúgy termeli a szervezeted a faggyút, szóval azt le kell mosni, meg ugyanúgy izzadsz, ágyból is kerülhet rá por.
Bár azt hozzáteszem, hogy sokan túlzásba viszik ezt általában. A bőrnek sem tesz jót, ha túl sokféle terméket használunk, emellett nincs is rá szükség. Én általában micellás vízzel vagy arctonikkal mosom csak le, az bőven elég arra, hogy a pár óra alvás alatt felgyülemlett szennyeződést eltávolítsa.
de buta vagy. szerinted az este megmosott arc reggel is ugyanolyan tiszta marad?
éjszaka is termel faggyút a bőr, ha valakinek meg igazán zsíros a bőrtípusa, az reggel zsírban tocsogó fénylő fejjel ébred... aztán éjszaka is izzadunk, főleg így nyáron, hull rá a por, sok szösz, ami a párnán van, ez mind az arcunkon van reggel. na és persze éjszakára illene legalább egy krémet feltenni, azt is le kell mosni ébredés után.
reggeli arclemosás után meg még ezer cuccot lehet felkenni, tonik, szérum, hidratáló, fényvédő, kinek mit kíván a bőre... nap közben is ápolni kell az arcot, de az írásod azt tükrözi, hogy te még éjjel sem teszed ezt, különben értenéd, mégis mit kell lemosni reggel...
szóval te élsz egy kicsit más világban, nem mi...
kiv utsó :DDDD
legalább írnál szépen magyarul
ugyanazt írta le más is, mint én, csak én kicsit felháborodottan, de attól még igaz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!