Szerintetek jo dontes befesteni a hajamat? (lent)
Figyelt kérdés
16/l vagyok termeszetes szokes barna derekig ero hajam van de inkabb szoke..vilagos barnara szeretnem befesteni meg fogom banni??az igaz hogy akkor nem no tovabb?koszi elore is..:)2016. jan. 21. 20:46
1/6 anonim válasza:
szerintem kár lenne befestetni. esetleg melír, hogy feldobja, ha nagyon unalmasnak találnád.
2/6 anonim válasza:
Színező sampont használj, Venita, Joanna márkákból találsz ilyesmit... nem árt és pár mosás után kikopik, ha nem tetszene. Ha tetszik akkor meg újra fested vele. De szerintem egy természetes szőkésbarna szebb mint amit szeretnél. A haj amúgy festés után is ugyanúgy nő.
3/6 Rebellious Dead Lady válasza:
Nem hinném, hogy meg fogod bánni, ugyanis nem sok a kettő között a különbség. Én kipróbálnám a helyedbe.
4/6 anonim válasza:
Én inkább melírral dobnám fel :) szőke hajtól aranyosabb az arc :)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)azert akarom befesteni mert nezegettem magamrol 2-3eves kepeket es rajottem hogy semmit nem valtoztam:D es szerintem nem csak a hajszinem fog:D
2016. jan. 21. 21:40
6/6 anonim válasza:
A hajszíntől nem sokat fogsz változni. nyilván más lesz az arcod karaktere, de én 23 évesen ugyan úgy nézek ki mint 15 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!