Intimgyanta 1szer el akarok menni intimgyantára, kozmetikushoz. Ha felfekszek, bugyit mindenképp le kell venni? Csupaszra akarom. és ha fekszek, pl mennyit lát a punciból, csiklóból? Szégyenlős vagyok
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 20:39
1/7 anonim válasza:
Változó. Egyik kozmetikus leveteti a bugyit, a másik nem. Akihez jártam régebben nem vetette le, hanem mindig félre kellett húzni egyik illetve másik irányba. Ilyenkor célszerű nem a legszebb bugyiban menni, mert gyantás lehet. Az ajkakat nem húzzák szét, a csiklót nem nézegetik. Emiatt kár szégyenlősnek lenni.
2/7 anonim válasza:
kozmetikus vagyok, nalam a legtobben leveszik, en is jobban szeretem, gyirsabban haladok, es hidd el nekem is olyan van mint neked es egyatalan nem erdekel :D mondhatni "darab-darab" , mint a nogyogyasznal.. :)
3/7 anonim válasza:
Zolinak puncija van! Legalább a neved ne írd ki hülyegyerek!
4/7 opened paradise válasza:
Nevében a sorsa. Most komolyan! Szerinted,ha nem kéne odanéznie???
Jobban zavarná a kukacod:'D
5/7 anonim válasza:
Egyszer volt itt egy kérdés, hogy adja-e a kérdező a születendő lányának a Zoltána nevet. Őt sikerült lebeszélni, másokat, úgy tűnik, nem...
6/7 anonim válasza:
Én is voltam egyszer, bugyi nélkül szokták, könnyeben férnek hozzá és nem lesz gyantás, amúgy mondta is a kozmetikus csaj hogy naponta lát és tekintve egyesek milyen szegényes higiéniával jönnek be az égvilágon nem zavara egy normális, bár kicsit bizarr volt mindennapi dolgokról csevegni miközben "ott" tépkedett :D
7/7 anonim válasza:
Kérdező, a csiklód miatt vagy szégyenlős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!