Mi a véleményetek arról, hogy fiatalon, esélyt sem adva a szőr megerősödésének, borítva helyett azonnal epilátort használjak?
Figyelt kérdés
Remélem, hogy így sokkal jobban járok hosszabb távon.
Jól gondolom?
13L
2016. febr. 5. 08:23
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy jobban jársz az epillátorral. Én több mint tíz évvel idősebb vagyok nálad, és a lábam térdtől lefelé mindig epillátorral szedtem, fölfelé, a combomat viszont borotváltam, mert ott nagyon fájt az epillálás. Hát, mondanom sem kell, az évek alatt a vádlimon nagy részekben teljesen "kikopott" a szőr, és ahol még nő, az is sokkal gyengébb, puha szőr. A combomon viszont kétnaponta küzdhetek a kemény, szúrós sörtékkel. Egyszer majd ráveszem magam, hogy ott is epillálni kezdjek. Azt a tanácsot tudom adni, hogy szőrtelenítés előtt fürödj meleg vízben, úgy felpuhulnak a szőrszálak, és akkor sokkal kevésbé fog fájni a művelet. A holdállástól is függ, mikor mennyire megy könnyen, de az idővel mindenképpen csökken a fájdalomérzet.
2/6 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy először elmentem gyantáztatni, kozmetikus megcsinálta, és utána, ahogy kezdett kinőni, hetente elkezdtem epilálni. Így mindig elég sima és nem is fáj nagyon.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is jobb a gyanta/epilátor, bár én csak felnőttként kezdtem epilálni. Bánom a sok borotválást, mert sokkal rondább és nagyon megerősödik tőle a szőr. Még nincs hosszútávú tapasztalatom az epilátorral, de a kislányomnak is ezt ajánlanám ha már olyan korban lenne. :)
4/6 anonim válasza:
Ó, azt kifelejtettem hogy tegnap vettem meg a kis kütyümet, akkor még csak lábon (teljes, tehát comb is) csináltam, ma viszont már a szeméremdombomat és a bikinivonalat is. Több napig fogok átmenni rajtuk, mert nekem nagyon erős szőröm van, főleg odalent a sok borotválástól. Viszont már most is erősen látható a különbség. 1-2 óráig kicsit piros, de ennyi. Én már most szeretem. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. febr. 8. 14:01
6/6 anonim válasza:
Kb. másfél hónapja vettem epilátort, nem tudom eddig miért borotváltam, sokkal jobb, már most kis szőke szőrök nőnek vissza inkább. Nah meg én elég jól bírom a fájdalmat, meg sokkal tisztább nekem, hogy nem kell se gyanta, se borotvahab.
Nah meg nem szúr, azt imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!