Ti nektek lányoknak a lábatokon a szőr a sok borotválástól ugyanolyan erős mint a férfiaknak az állukon lévő szőr?
Borostya?
Igen, borostás, de nem erősebb a borotválástól.
Nyáron minden nap borotválom a lábam (meg mindenem), télen 2-3 naponta csak. A karomat most is naponta. Egyáltalán nem olyan erős, mint a férfiak borostája, de tény, hogy estére már érződik.
Nekem még így is sokkal jobban megéri, mert 10 perc reggelente, viszont nem kell várnom két gyantázás között, nem pöttyös a bőröm, mint az epilálástól, szép fényes, sima. Körülbelül 6-7 éve megy ez így, annyira beépült a napi rutinomba, hogy észre sem veszem.
Hogy lenne olyan erős? Eleve nem az, s nem erősödik a szőr a borotválástól, a borotva nem tud hatni a hagymákra kicsit sem, közelükbe se megy, de akkor sem tudom, hogyan győzné meg őket, hogy erősebb szálakat növesszenek...
Semmimet nem borotválom mindennap, még csak az kéne, jó, hogy nem vagyok férfi (bár a párom képtelen 5 napnál sűrűbben borotválkozni, érzékeny a bőre ahhoz, a szőr bezzeg erős és ronda). A lábamat speciel pont epilálom, extrém ritkán, mert nincs rajta sok szőr és nem várom el, hogy töksima legyen folyton.
De hónaljat pl. borotválok. Ott erősebb a szőr (nem változott az évtizedek során), de még az sem éri el a párom borostályának szintjét, az nagyon erős. De azért az már borosta. A lábamon mindössze kinőnek a vékonyka kis szőrszálak, ráadásul ritkák is. Sosem volt sűrű, erős és fekete, amikor leborotváltam őket, akkor sem.
Na, azt hiszem, ennyi szó már alaposan felesleges volt a témáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!