Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés LÉZERREL tartós?

Szőrtelenítés LÉZERREL tartós?

Figyelt kérdés
Tehát a hónaljszőrömről lenne szó. Borzasztó az izzadtságom szaga. Kipróbáltam hogy leborotválom ,és akkor már nem is volt olyan elviselhetetlen szaga. De ez a borotválás nem nekem való. Így gondoltam a lézerre. Tehát tartós ez a módszer? Meddig nem nől ki újra a szőr? Férfi létemre egy picit kellemetlen ez a dolog. De csupán kényszerhelyzetről van szó mivel nem akarok a barátnőm előtt bűzösködni... Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 27. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hònalj dezodorròl hallottal? Akàrmilyen szőrös, ha tisztàn van tartva, nem lehet szaga. Ha van, az àpolàs ellenère, azt vizsgáltasd ki. Nekem is sok szőröm van, fizikai munkàt vègzek, mègsem szaglok.
2016. jan. 27. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
De a probléma az hogy nekem alapjában az izzadságom szaga kb. mindenhol elég erős (az alkaromon, a lábaszáramon).És ez nyáron még rosszabb, akár mit fújok magamra elnyomja azt a szag... És mindennap rendesen tisztálkodom.
2016. jan. 27. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
A lézeres az végleges, tehát ott többet szőr nem fog nőni.
2016. jan. 27. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, ha megtaláltad azt a megoldást ami férfiaknak megfelelő, írd meg!

Én még az arcomon is megcsinálnám hogy ne kelljen borotválkozni...

2016. jan. 28. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nulla százalék? Azt mégis miért?
2016. jan. 28. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
0 % lék talán azért,mert a lézeres nyújt végleges megoldást.Talán 1-2 évet jelentene .Ha végleges lenne,bizony a kozmetikának is annyi lenne,nem lenne miből megélni .Nem én 0 láztalak le,néz írásom időpontjára .
2016. jan. 28. 17:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Tehát végülis mi a konklúzió? Végleges vagy sem?
2016. jan. 28. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, a lézeres véglegesen eltünteti a szőrt.
2016. jan. 28. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:
És efféle beavatkozást hol végeznek? Tehát milyen szakemberhez , forduljak?
2016. jan. 28. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak a reklámban végleges.

És ahhoz, hogy félévente megismételd, brutál drága

2016. febr. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!