Szőrtelenítés LÉZERREL tartós?
Figyelt kérdés
Tehát a hónaljszőrömről lenne szó. Borzasztó az izzadtságom szaga. Kipróbáltam hogy leborotválom ,és akkor már nem is volt olyan elviselhetetlen szaga. De ez a borotválás nem nekem való. Így gondoltam a lézerre. Tehát tartós ez a módszer? Meddig nem nől ki újra a szőr? Férfi létemre egy picit kellemetlen ez a dolog. De csupán kényszerhelyzetről van szó mivel nem akarok a barátnőm előtt bűzösködni... Előre is köszönöm a válaszokat.2016. jan. 27. 21:57
1/10 anonim válasza:
Hònalj dezodorròl hallottal? Akàrmilyen szőrös, ha tisztàn van tartva, nem lehet szaga. Ha van, az àpolàs ellenère, azt vizsgáltasd ki. Nekem is sok szőröm van, fizikai munkàt vègzek, mègsem szaglok.
2/10 A kérdező kommentje:
De a probléma az hogy nekem alapjában az izzadságom szaga kb. mindenhol elég erős (az alkaromon, a lábaszáramon).És ez nyáron még rosszabb, akár mit fújok magamra elnyomja azt a szag... És mindennap rendesen tisztálkodom.
2016. jan. 27. 22:21
3/10 anonim válasza:
A lézeres az végleges, tehát ott többet szőr nem fog nőni.
4/10 anonim válasza:
Engem is érdekel, ha megtaláltad azt a megoldást ami férfiaknak megfelelő, írd meg!
Én még az arcomon is megcsinálnám hogy ne kelljen borotválkozni...
5/10 anonim válasza:
Nulla százalék? Azt mégis miért?
6/10 anonim válasza:
0 % lék talán azért,mert a lézeres nyújt végleges megoldást.Talán 1-2 évet jelentene .Ha végleges lenne,bizony a kozmetikának is annyi lenne,nem lenne miből megélni .Nem én 0 láztalak le,néz írásom időpontjára .
7/10 A kérdező kommentje:
Tehát végülis mi a konklúzió? Végleges vagy sem?
2016. jan. 28. 17:48
8/10 anonim válasza:
Igen, a lézeres véglegesen eltünteti a szőrt.
9/10 A kérdező kommentje:
És efféle beavatkozást hol végeznek? Tehát milyen szakemberhez , forduljak?
2016. jan. 28. 18:29
10/10 anonim válasza:
Csak a reklámban végleges.
És ahhoz, hogy félévente megismételd, brutál drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!