Napi hajmosásról leszokni?
Naponta mostam a hajam, most próbálom nem ezt tenni, de eszméletlen zsíros. Nem megoldások érdekelnek - tudom, szárazsampon - hanem inkább sikersztorik.
Szerintetek az jó, hogy eddig napi mosás volt, most kétnapi, aztán majd 3, és így tovább? Valakinek sikerült így "lejönnie" a hajmosásról?
Én is azt akartam írni hogy napi mosáshoz való sampont használj.
De ha zsíros nagyon a hajad akkor valami nincs rendben belül. Étkezz egészségesen meg hasonlók.
Jól eszem, a bőrgyógyász mondta, hogy szerinte nem kellene naponta.
Csak nem tudom, a szárazsampon helyett is inkább valami lötyi kéne, mert az csak gyűlik a fejemen.
nekem mindegy mit csinálok,ha lefekszem aludni,alvás után zsíros a hajam
hiába cserélek ágyneműt,nem lehet ellene mit tenni,zsírosodik a bőr,izzadás akármi és rámegy a hajra
szmog,utazás,légszennyezettség,füst szintén zsírosít
sütés,főzés,takarítás
étkezéssel lehet valamit javítani rajta,de ha a szervezet megszokja ezt a napi rutint,akkor nincs mit tenni
másnapra nekem csomókban áll a zsír a hajszálaimon,és ha úgy hagyom,harmadnap és negyednap is ugyanolyan már,csak annyi, hogy még laposabb lesz,zsírosabb már nem
hintőport használhatsz,az 1nappal eltolja a mosást,illetve ecetes-v citromos öblítés hajmosáskor száríthatja
komplett megoldás,ha nem jársz sehova 2hétig és nem mosol hajat addig.
Nekem van sikerszotrim: bár én csak eredetileg 3 naponta mostam a haja, de 3. nap már nem volt csúcsformában. Tavaly szakdogaírás miatt nem volt sok időm magamra, főleg ne kimozdulni, ezért konkrétan hetente mostam a hajam és a végére meglepődve vettem észre, hogy átállt erre és nem kezdett el zsírosodni olyan korán.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!