Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napi hajmosásról leszokni?

Napi hajmosásról leszokni?

Figyelt kérdés

Naponta mostam a hajam, most próbálom nem ezt tenni, de eszméletlen zsíros. Nem megoldások érdekelnek - tudom, szárazsampon - hanem inkább sikersztorik.

Szerintetek az jó, hogy eddig napi mosás volt, most kétnapi, aztán majd 3, és így tovább? Valakinek sikerült így "lejönnie" a hajmosásról?

2016. febr. 1. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell leszokni róla csak ph közeli sampont választani, általában rá is van írva, hogy napi használatra való. Nem javít a haj zsírosodásán, ha ritkábban mossa meg az ember. 10 évnyi tapasztalat.
2016. febr. 1. 00:33
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
*semleges ph közelit
2016. febr. 1. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Én is azt akartam írni hogy napi mosáshoz való sampont használj.

De ha zsíros nagyon a hajad akkor valami nincs rendben belül. Étkezz egészségesen meg hasonlók.

2016. febr. 1. 00:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól eszem, a bőrgyógyász mondta, hogy szerinte nem kellene naponta.

Csak nem tudom, a szárazsampon helyett is inkább valami lötyi kéne, mert az csak gyűlik a fejemen.

2016. febr. 1. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
A száraz sampon egyáltalán nem tesz jót a fejbőrnek és a hajnak. Akkor keress professzionális zsíros hajra való sampont és a balzsamot meg semmi mást se tegyél a fejbőrödre. Nekem így is max 3 nap, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
2016. febr. 1. 01:34
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Íme az én "sikersztorim": bipoláris depresszióm van. Amikor szarul vagyok, akkor pont leszarom a külsőmet. Utoljára már odáig jutottam, hogy kihagytam egy egész hétig a hajmosást, egyszerűen nem volt hozzá energiám, olyankor az ágyból alig bírom kivonszolni magam. Na a lényeg, feltűnt, hogy az addig kétnaponta mosott hajam, ami másnapra már "megviselt" harmadnapra meg konkrétan undorító, semmivel sem nézett ki rosszabbul a harmadik utáni napon. Ezen felbuzdulva következő héten is csak egyszer mostam meg, de akkor már csak a negyedik napon nézett ki úgy, mint ahogy másnap szokott. Működik, egyre később néz ki csapzottnak, pedig most, hogy jobban vagyok, mosás előtt még fejtetőig bekenem kókuszzsírral, éjjelre úgy hagyom, reggel megmosom, és tök jól néz ki egész héten.
2016. febr. 1. 02:21
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem mindegy mit csinálok,ha lefekszem aludni,alvás után zsíros a hajam

hiába cserélek ágyneműt,nem lehet ellene mit tenni,zsírosodik a bőr,izzadás akármi és rámegy a hajra

szmog,utazás,légszennyezettség,füst szintén zsírosít

sütés,főzés,takarítás

étkezéssel lehet valamit javítani rajta,de ha a szervezet megszokja ezt a napi rutint,akkor nincs mit tenni

másnapra nekem csomókban áll a zsír a hajszálaimon,és ha úgy hagyom,harmadnap és negyednap is ugyanolyan már,csak annyi, hogy még laposabb lesz,zsírosabb már nem

hintőport használhatsz,az 1nappal eltolja a mosást,illetve ecetes-v citromos öblítés hajmosáskor száríthatja

komplett megoldás,ha nem jársz sehova 2hétig és nem mosol hajat addig.

2016. febr. 1. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem van sikerszotrim: bár én csak eredetileg 3 naponta mostam a haja, de 3. nap már nem volt csúcsformában. Tavaly szakdogaírás miatt nem volt sok időm magamra, főleg ne kimozdulni, ezért konkrétan hetente mostam a hajam és a végére meglepődve vettem észre, hogy átállt erre és nem kezdett el zsírosodni olyan korán.

21/L

2016. febr. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!