Vélemények a fordított hajmosásról?
Az itt válaszolók valószínüleg idösebbek, elutasítóbbak, mert én évek óta így mosok hajat és ezer problémámat oldotta meg.
Sebhorreás fejböröm volt, a gyógytermékek mellett az ápolásra is fegyelnem kell. Két sampont kell használnom, így sikerült az elsö sampon utánra, a második sampon elé tenni a pakolást/balzsamot/kúrát és teljesen megváltoztatta a hajam állapotát.
Fontos, hogy szilikonmentes termékeket használj, hiszen a szilikonos termékekben a szilikon adja a valójában "fake", hamis puhaságot.
Egy nem szilikonos, növényi hatóanyagokkal teli pakolásban a 15-20 percnek élegnek kell hogy legyen a beszívódáshoz.
Amikor a következö lépésnél vízzel, samponnal mosol, látni fogod a palzsamot kifolyni a végekböl, de ez már csak a vivöanyagokat, térfogatnövelöket (víz, glicerin...) tartalmazza, ne Iijedj meg! :)
A hajad ápolt, tiszta és könnyen kezelhetö lesz, ha jó balzsamot kombinálsz egy nem szárítós samponnal (SLS-mentes, szilikonmentes, alkohol vagy denaturált alkohol mentes).
A legfontosabb a technika mellé, hogy mivel csak a fontos anyagok maradnak a hajadban, a feleslegesen nem fogják bezsírosítani pár napon belül! :)
Próbáld ki, nekem is bevált. :)
#4: Én nem vagyok elutasító, illetve 19 évesen túl idősnek se érzem magam. :)
Hacsak nem hagyja elötte az ember 20-30 percig a balsamot, hanem rögtön utána hajat mos nem használ a balzsam, ebből azért elég logikus, hogy felesleges bebalnyamozni a hajat, ha utána meg samponnal mossa meg.
Amúgy én 2az 1-ben szoktam használni balzsamot és sampon, nekem működik és sokkal egyszerűbb, mint külön kenegetni a hajad mindennel.
Évek óta így mosok hajat, mert a vékonyszálú hajamat nagyon lelapítja mindegyik balzsam, ha sampon után teszem rá.
Nekem ez bevált,derékig érő hullámos hajamnak jó így, próbáld ki neked milyen lesz, mert nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!