Nem nő a hajam, mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
6 éve vágattam frufrut magamnak, utána hagytam nőni, mert nem tetszett, viszont sosem nő tovább, mint az állam alja. A többi hajam rendesen nő, sőt nagyon is gyorsan. Tavaly júniusban 25 centitől szabadítottam meg a hajam, remélve, hogy akkor "összenövesztem" a volt frufrummal. Igen, viszont azóta újra megnőtt majdnem ugyanolyan hosszúra, mint mielőtt levágattam, viszont a volt frufrum megint csak az állam aljáig. Emellett teljesen eltörik, de csak az a része a hajamnak, a többi nem. Próbáltam a ricinusolajat, az Alpecin koffein hajszeszt, de semmit nem értek a volt frufrumra, a többire igen. Mit tehetnék?2016. jan. 31. 21:34
1/4 anonim válasza:
Masszírozd rendszeresen jól be a ricinust, plusz napközben is masszírozhatod pár percre, de, ha azt mondjuk többet formázod, attól is lehet, hogy letörik, mielőtt megnőne, illetve lehet genetikai is, amin meg nem biztos, hogy tudsz javítani. A gyógyszertárban lehet kapni hajvitamin ampullát, azt is érdemes fölkenned oda, hátha.
2/4 anonim válasza:
Nő az, csak letörik, elvékonyodik. Elől ez igen gyakori, vágass belőle egy kicsit hogy egészséges vége legyen és hordd úgy hogy fonva legyen vagy hátra csatolva vagy valami hasonló.
3/4 anonim válasza:
A másodiknak van igaza, nő csak folyamatosan letörik, én is jártam így bár nemfrufruval, hanem egy másik részével a hajamnak. Nem lehet hogy túl ritkán vágatod vagy esetleg vasalod? Mert ezektől könnyen törhet annyit, amennyit nő :D
4/4 A kérdező kommentje:
Inkább az, hogy ritkán vágatom. Nagyon nagyon ritkán. Csak meg akartam volna növeszteni és azért. Egyáltalán nem vasalom a hajam. Köszi a válaszokat!
2016. febr. 3. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!