Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gáz ha egy férfi festi...

Nagyon gáz ha egy férfi festi az ősz haját?

Figyelt kérdés
28éves vagyok, 18éves korom óta festem a hajam mert erősen őszülök és nem tudtam elfogadni magam így. Nem túl egészséges ez az egész semmilyen szempontból sem, abba kéne hagynom és maradni ősz halántékúnak?

2016. jan. 30. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Én igen. A haja ugyan lassan , nagyon nehezen visszanőtt , de élethosszig tartó allergia alakult ki nála , bizonyítottan a festéktől. Nem mondom én , hogy mindenki így járhat , de lehet , hogy meg lehetne próbálni egy új fazonnal , amit még meg is kedvel , megszokik. Egy biztos: jól gondolja a kérdező : "Nem túl egészséges ez az egész semmilyen szempontból sem". Stimmt.
2016. jan. 30. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Már máshova is írtam, hogy nekem pont most mondta két bőrgyógyász is, hogy a napi hajmosás káros, de mikor a festésről kérdeztem, csak legyintettek.

Persze, hogy kialakulhat allergia, de azt már tudná a kérdező. Nem tudom, miért akarjátok lebeszélni arról, hogy ezt csinálja, ha így érzi jól magát. Szexi az ősz halánték igen, egy 40-es, 50-es, jóképű férfin, a kérdező még szinte kölyök. (Nem azért, én is 28 vagyok.)

Harrison Ford is jóképű MOST, hogy az ősz haja mellett ott van a ránc is, így az egész összhangban van. De ha fiatal Han Solo-ként ősz lett volna, lehet, hogy nem szeretek bele.

2016. jan. 30. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is tenném. Nem azért, mert szégyellném, hanem mert nekem nem tetszik őszen, ennyi.
2016. jan. 31. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fesd, semmi bajod nem lesz a festéktől.
2016. jan. 31. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is kb. 21 óta őszülök, és kb. annyi vagyok, mint te. Nem festettem soha, és nem is hiszem, hogy fogom, de nincsenek ősz hajszálaim. Szemöldök csipesszel mindig kiszedegetem.
2016. jan. 31. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!