28éves vagyok, 18éves korom óta festem a hajam mert erősen őszülök és nem tudtam elfogadni magam így. Nem túl egészséges ez az egész semmilyen szempontból sem, abba kéne hagynom és maradni ősz halántékúnak?
Nem gáz, semmi bajod nem lesz a hajfestéstől, csináld, ami jól esik.
2016. jan. 30. 20:34
2/15 anonim válasza:
Nem gáz , a jó ég tudja , hányan és hányan küzdenek azzal , hogy nem tudják elfogadni , amit a természet szabott rájuk. De szerintem tényleg csak előnyödre válhat , ha mielőbb abbahagyod a hajad tönkretételét.
Nem tudod a magad számára elfogadhatóbbá tenni a hajad pld.egy előnyös(ebb) fazonnal?
Egyébként tudd , hogy sok nő bukik az őszülőkre, van , aki meg direkt "őszíti" a haját! :)
Barátkozz meg azzal , ami ellen nem tudsz tenni...mielőtt pl. valamelyik vegyszertől kihullana a hajad. feledd a dalt : " Egy tisztes őszes halánték , a nő számára ajándék! :)
Ez csak a te döntésed, ahogy neked tetszik :) Egyszer Hajós András mondta egy interjúban, hogy ő is 18 évesen kezdett őszülni.
2016. jan. 30. 20:45
5/15 anonim válasza:
Én mindig mosolygok a hajukat festő férfiakon (néha ég a nőkön is). Mit kell azon szégyelli, ha a természet ilyet adott, ami ráadásul nem is visszataszító és sem ellenszenvet, sem más negatív érzést a szemlélőben nem kelt ? Egyébként talán érdemes lenne az ásványi anyag bevitelt az étkezés során "javítani", mert a melanin képződéshez a rézre, mint nyomelemre szükség van.
2016. jan. 30. 20:51
6/15 anonim válasza:
Ketteske vagyok. korr : NE feledd a dalt.....
És ha úgy véled , hogy--mint írtad-- " Nem túl egészséges ez az egész semmilyen szempontból sem " , akkor inkább "őszülj" , mint elveszítsd a meglévő hajad : utóbbi ellen nem tudsz tenni.
Ha nem nagyon mű, természetellenes, akkor nem gáz.
De az sem lenne gáz, ha őszen hagynád.
2016. jan. 30. 20:57
9/15 anonim válasza:
Nem gáz.
Mondjuk én egy embert sem ismerek, aki elvesztette volna a haját a festéstől.
2016. jan. 30. 21:13
10/15 anonim válasza:
Nem gáz, észre se szokták venni hogy festve van. Van aki nem őszül még is festi. Külföldön lehet kapni direkt férfi hajfestéket is, aminek nem nő van a dobozán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!