Pécsirock kérdése:
Szerintetek melyik haj stílus áll jól egy 16 éves srác? (most per pill a vállamig ér. )
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 19:39
1/12 anonim válasza:
Kép? A frizurát archoz, stílushoz szokták választani. Nem korhoz.
3/12 A kérdező kommentje:
de ha ez nem elég akkor itt van ez is [link] sok fotó nem készült rólam :/ nem bírom ha fotóznak :D
2016. jan. 25. 19:43
4/12 Kenzo Tenma válasza:
Kontyot próbáltad már? Én úgy hordom és nekem is kb. ilyen hosszú. Vagy le akarnád vágatni?
5/12 A kérdező kommentje:
jah le szeretném. macerás mert karate közben is de oda csúszkál múltkor pl bicikli balesetem is volt a hajam miatt :D meg utálom mosni :p
2016. jan. 25. 19:47
6/12 Kenzo Tenma válasza:
Értem. A mosás és a szárítás tlnyleg macerás, én is utálom. De amúgy meg, ha összefognád rendesen nem csúszkálna szerintem, de nem akarlak semmire rábeszélni. Inkább linkelek pár hajat:
7/12 anonim válasza:
Szeintem pedig ne vágasd le, mert a hosszú jobban áll. A röviddel eléggé jellegtelenné válna az arcod.
8/12 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg a fodrászod, hogy mit gondol, milyen haj állna jól, mert szerintem jól állna a rövidebb is és iztos meg tudtok egyezni:) 16/L
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!