Lányok, nektek mennyire jön be egy hosszú hajú srác, nem az a rokker stílus hanem olyan fél hosszú/ vállig érő?
Figyelt kérdés
Hullámos-fél göndör2014. nov. 5. 22:35
1/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy válaszolok, de nem hagyhatom ki (amúgy fiú vagyok). Én is éppen növesztem a hajam, utoljára 12 évesen volt nekem is vállig érő, félgöndör =D Sok sikert, le ne merészeld vágni!!! =D
2/9 A kérdező kommentje:
Még csak 10-15 cm :))
2014. nov. 5. 22:44
3/9 anonim válasza:
Már eleve a hosszú hajú asikra bukok... 15/L
De legjobb, ha még rocker is... ;)
4/9 anonim válasza:
Imádom a hosszú hajat... manapság olyan ritka :(
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ezek szuper válaszok:))
2014. nov. 6. 20:46
7/9 anonim válasza:
Nekem az olyan srác, akinek ápolt félhosszú haja van -és persze jól is áll neki- sokkal jobban tetszik mint egy ugyanilyen, vagy jobb (!!) "kaliberű" rövid hajú. Lehet az akár izmosabb pl. de a hosszabb hajú jobban bejönne :3
8/9 anonim válasza:
Nagyon tetszik a vállig érő haj, az egyik 10.-es fiúnak olyan a suliba és hullámos és áá, tetszik. :D
19/L :$
9/9 anonim válasza:
Hosszabb hajú *.* olyan vállig érő :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!