Azt tudom, hogy a minednnapi hajmosás ártalmas. De mit csináljak, ha minden reggel az edzőteremben kezdek és ott az izzadságtól vizes lesz a hajam. Utánna megyek dolgozni. Csak nem hagyhatom úgy izzadtan?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg az kevésbé ártalmas, ha csak vizzel lemosom és nem samponozok? Persze száritani akkor is kell, főleg most, hogy már hideg is van.
Egyébként meg ha nem edzek, akkor is kétnaponta hajat kell mosnom, mert nagyon zsirosodik.
2008. szept. 17. 13:39
1/5 anonim válasza:
vegyél ilyen homlokpántot az felfogja az izadságot ja és közsd fel a hajad ne lógjon, ha csak vízzel mosod meg akkor bekorpásodik szerintem próbálj ki vmilyen pakolást, ja és akkor ártalmas ha hajszáritot használsz de mivel ilyenkor muszály nem tudsz mást tenni mondom szerintem használj pakolást fodrász tuti tud ajánlani vmit
2/5 anonim válasza:
www.muszaj.hu www.muszaj.try.hu
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen ártalmas :S Többet ártasz vele, mint használsz, ez egy ilyen rossz beidegződés sok embernél...
Szerintem ha ilyen sokszor kell mosni szerinted akkor használj vagy fodrász sampon,vagy wu2 vagy valamilyen gyógynövény boltban kapható sampont. Semmiképp se head & shoulders-t vagy társait, mert nagyon roncsolják a hajad! Moshatod simán vízzel is, mert egy idő után megszokja a fejbőr, tapasztalat elég sok van nálam ilyen téren :) Ha gondolod írj privátot, ha még kérdésed van ;)
4/5 anonim válasza:
Szerintem cool, hogy ilyen igényes vagy. Úgy gondolom, hogy azért a munkahelyen jól kell kinézni, szóval, nyugodtan mosd a hajadat, de persze valami olyan samponnal, ami nem károsítja, vannak természetes alapú termékek, vagy jó dolgok vannak a Lush-nál is. (Én pl. olyan terembe jártam, ahol nem voltak konnektorok a hajszárításhoz, mondjuk 15 percre lakom, de akkor is gáz volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!