Szerintetek, az jól nézne ki, hogy ha a sötétbarna hajamba, lila melírt rakok?
Figyelt kérdés
Vagyis a frufrumat szeretném sötétlilára befestetni. ( Padlizsán-lilára, pölö. )2010. márc. 27. 17:16
11/19 anonim válasza:
nekem sötétbarna hajam van, és pontosan ilyen lila volt amilyet leírtál.:) és nekem nagyon bejött. most ha belegondolsz, lehet nem megnyerő, de mikor látod, akkor szerintem szép. és ha egy picit fakul, akkor utána nagyon szép lesz.(:
12/19 A kérdező kommentje:
14:16: Egyik osztálytársam olyat szeretne ( kéket )! De szerintem a padlizsán-lila jól nézne ki! (:
2010. márc. 29. 13:56
13/19 A kérdező kommentje:
Jah, és köszi a válaszokat!
2010. márc. 29. 13:57
14/19 anonim válasza:
Nekem sötétbarna a hajam és padlizsán lila melír van benne. :) Nagyon szeretem, jól néz ki.
15/19 anonim válasza:
Semmiképppppp!!!! Ha körülnézel már mindenkinekinek ilyen haja van!!! MOst komolyan te is azokhoz a lányokhoz akarsz tartozni, akik már a csapból is folynak?? Szerintem találj ki valami egyedit, mert már nagyon ciki, hogy mindenki ugyan úgy néz ki...(szerintem) és nem rosszakarásból írom nehogy félreérts kérlek :)
16/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a lila hajszín, de én inkább melírt tudnék elképzelni, szerintem az nagyon jól nézne ki. :)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem, nem akarok tömeglány lenni, nekem csak ez tetszik és kész! És én már azelőtt szerettem volna ilyet, mielőtt ez a trend bejött volna! (: Csak anyut idáig győzködtem xD
2010. ápr. 10. 02:53
19/19 anonim válasza:
Hülyeség,hogy mindenkinek ilyen van...A környezetemben senkinek sincs lila melíros haja...
Szerintem melírt rakass bele. Jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!