Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek, az jól nézne ki,...

Szerintetek, az jól nézne ki, hogy ha a sötétbarna hajamba, lila melírt rakok?

Figyelt kérdés
Vagyis a frufrumat szeretném sötétlilára befestetni. ( Padlizsán-lilára, pölö. )
2010. márc. 27. 17:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem!
2010. márc. 27. 17:34
 2/19 anonim válasza:
aha, de szerintem a lila lehetne egy kicsit világosabb, vagy élénk és fényes legyen!!
2010. márc. 27. 17:34
 3/19 anonim ***** válasza:
szerintem a frufrudat úgy melírozva fesd be lilára ne az egészet. amúgy jól néz ki úgy csak mindenkinek olyan van..na mindeegy:)
2010. márc. 27. 17:39
 4/19 anonim ***** válasza:

Én biztos nem bas*nám el a hajamat így, inkább sötétszőke és világosbarna melírt tetetnék bele, úgy hogy természetes legyen.

Bár attól függ, ha nagyon vagány, bevállalós, extrém típus vagy, akkor jól nézne ki, a barnához illik a lila szín!

26.L

2010. márc. 27. 17:42
 5/19 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon tetszene. :)

Nekem is most tervben van, csak nem a frufrum, hanem pár tincs. :)

2010. márc. 27. 17:43
 6/19 anonim ***** válasza:
17:39-es vagyok. azért mondtam, hogy csak melír formájában fesse meg, mert nekem is volt szőkésbarnás frufrum megfestve nagyon nagyon élénk rózsaszínre és háát.. nekem nem igaazán jött be de nagyon extrém volt az biztos:D
2010. márc. 27. 17:46
 7/19 anonim ***** válasza:
A két szín szerintem jól nézne ki együtt, de ne az egész fru-frudat fesd be lilára, mert az elég idétlenül néz ki. :D Inkább csak melírokat rakass bele.
2010. márc. 27. 17:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Láttam már hogy valakinek az elégsz frufruja be volt festve lilára és nekem nagyon tetszett. Ezért szeretném...Igaz, hogy annak a lánynak nagyon rövid frufruja volt. Nekem hosszú, ezért lehet hogy jobban nézne ki a melír! (:
2010. márc. 28. 10:36
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem...de ez csak az én véleményem.... utálom a barna hajat. :S abba szinte semmi se néz ki jól. :/
2010. márc. 28. 11:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Szörnyű.. jó hogy nem hupikéket akarsz belerakatni.
2010. márc. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!