Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajba jól néz ki a...

Sötétbarna hajba jól néz ki a lila?

Figyelt kérdés
hosszú sötétbarna hajam van, ha tennék bele lila tincseket pl alulra,meg a frufru,szerintetek jól mutatna vagy nem? mert hát barna hajba lenne...
2009. aug. 2. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem barna hajban nem néz ki olyan jól:S Én is gondolkoztam ilyesmin, de mivel nekem is sötétbarna hajam van, így elmondtam róla.
2009. aug. 2. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt.Tetszett, mások szerint is jól állt.:)
2009. aug. 2. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak arra figyelj, hogy ne legyen túl világos vagy rikító, akkor nem nagyon foghatsz mellé. Persze ha nem öltözöl/sminkelsz hozzá akkor rosszul is kivehetni magát.
2009. aug. 2. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna hajamban élénk vörösre vannak festve a hajszálaim alul, valamint oldalt egy kis melírféle :) Nagyon jó színe van, megállítottak már miatta az utcán. De arra vigyázok hogy ne legyen ízléstelen. Először kéket szerettem volna, de csak a vörös fogta meg. Lilát egy fekete hajú csajon láttam, neki eszméletlen jól állt, de ha barnára akarnám ,sokat kéne dolgozni hogy jól nézzen ki :S Meg attól is függ milyen festék és mennyire fogja meg. Én még mindig a pirosra szavazook :) (Csak egy ötlet)
2009. aug. 2. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szerintem a barna haj mellé fontos milyen a szemed és a bőröd. Ha télies típus vagy,akkor a hideg lila szín is mutathat jól benne. Ha barna szemed van és bronzosabb böröd, akkor a lila szerintem nem néz ki olyan jól, mert az hideg szín és az összbenyomás "őszies", meleg. Persze, annyira nem értek hozzá, de én így látom :)
2009. aug. 2. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:
zöld szemem van és igen téli vagyok.. élénk lilára gondoltam,de még gondolkozok
2009. aug. 2. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, barátnőmnek volt ilyen és nagyon tetszett mindenkinek. Egyébként én meg úgy szoktam csinálni hogy képszerkesztővel átalakítom egy képem és megnézem milyen lenne az a szín amit épp akarok, szerintem jó módszer:)
2009. aug. 3. 00:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem világosabb barna hajam van, és nekem vannak élénk lila csíkok a hajamban, de csak elöl, és nem sok. Mások szerint, és szerintem is jól áll.:$ Bár az enyém világos, nem sötét barna, de olyan sok különbség nem lehet...
2009. aug. 3. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
De amúgy van kimosható festék is, ami 6-8 hajmosás után kijön. Van belőle lila is. Ha sokáig hagyod rajta, akkor elég élénk lesz. Azt is kipróbálhatod, és akkor látni fogod, hogy hogy nézne ki kb.:)
2009. aug. 3. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól néz ki! Nekem is volt! :D Próbálj először egy szolid padlizsán színt!
2010. nov. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!