Ikon 8 hajszalon, fodrászatról mi a véleményetek?
Szia!
2 hete voltam keratinos hajszerkezetépítő kezelésen. Én is a Facebookon találtam rájuk, csupa jó vélemény miatt gondoltam bejelentkezem, ha már akciós a kezelés... telefonban közölték, hogy mivel nem rövid a hajam, az 5000 Ft alatti kezelés közel 10 000 Ft-ba fog kerülni. Láttam apró betűs részekbe, hogy ilyen lehet, ezért nem botránkoztam meg. Alaposan kikérdeztem őket mindenről, mert nekem tartós kiegyenesítés miatt ment tönkre a hajam. Persze elvállalták és készségesen kaptam időpontot.
A kezelés napján késésben voltam, ezért telefonáltam a szalonba, nehogy emiatt ne fogadjanak. Meg is köszönték. Majd a 10 perces késésnél közölték, hogy jó is h késtem, mert "kicsit" várni kellene. A kicsit, az több, mint 30 perc volt. Közben semmit se szóltak, pedig a hirdetésben fel van tüntetve, hogy a kezelés mellé egy finom kávét is kap a vendég.. egy nagy fenét.. a szalon egy alagsorban van, a fodrászok kint dohányoztak két vendég között és a dohányfüst persze a szalonba ment.. Nem dohányzok, engem ez is zavart.
Úgy voltam vele, hogy egye fene, ha jó a kezelés, akkor ennyi belefér.
A kezelés előtt a fodrász annyit szólt hozzám, hogy "furán van levágva a hajad, egyenese levághatom"... közöltem, hogy köszönöm nem. Majd próbáltam érdeklődni arról, hogy pontosan hogyan kell utána a hajat ápolni, hogy tényleg tartós maradjon stb, de alig akartak információt adni, szinte semmit nem mondtak. Az 50 perc úgy telt el, hogy a kutya nem szólt hozzám. Majd a keratinos kezelés is kissé csalódás volt, mert olyan volt, mint egy 50 percig fent hagyott pakolás, de utána sem volt egy hű de nagy valami.
Most már biztosan meg merem írni a véleményem... ÉN NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM!!! 2 hét után, hiába ápoltam (hajvégápoló, keratinos spray, pakolás) ugyan olyan a hajam, mint volt.. így ez csak egy baromi drága hajpakolás volt, ami semmit sem ér..
Facebook-on jeleztem is kommentben, aminek a hatására leszedték az egész bejegyzést... ennyit arról, hogy mennyire jók a vélemények, hiszen a rossz tapasztalok megjelenésének helye sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!