Kicsi koromban le borotváltam szinte az egesz testem es most (? )
Első, szeeinted en hulye vagyok ?? Szőrtelenitem magam nagy okos csak az olxan helyeken ahol nem kellene szőrnek lenni nem merem mert megerosodne nagyokoska ezt kerdezem hogy mitcsinaljak!!! Idióta
Második, nem tudom kicsi voltam még azt hittem igy kell hmmm elrontottam meg keseriti az eletem ketnaponta egy ora mire leszortelenitem msgam
"Első, szeeinted en hulye vagyok ?? Szőrtelenitem magam nagy okos csak az olxan helyeken ahol nem kellene szőrnek lenni nem merem mert megerosodne nagyokoska ezt kerdezem hogy mitcsinaljak!!! Idióta "
Ha ilyen okos vagy, minek kérsz segítséget? Igen, szerintem hülye vagy, de ez mellékes. A baj az, hogy arrogáns is, ezért hagyom is a kérdésedet a francba.
Olvastam egy ilyen hozzászólást is:
Erősödik a bőr a borotvától?
"
Nem igaz. Nem erősödik!! Ezt tudományosan be is bizonyították. Borotváláskor eltávolítjuk a szőrszál keskeny finom végét és nagyobb átmérőjű, durvább tapintású szálvég marad a helyén. A szőrszálak ráadásul az eredésükhöz közel vastagabbak, majd fokozatosan vékonyodnak, így rövidre vágva durvábbnak, erősebbnek tűnnek. A kamasz fiúkon megjelenő pihés szőrzet sokkal puhább, gyengébb, mint a későbbi bajusz, ez azonban csak az első borotválásig tart, utána már normál erősségű szőr nő vissza. Ugyanez igaz a lányok testén lévő szőrzetre is. A pihéket eltávolítás után valódi szőr váltja fel. Az viszont igaz, hogy a gyantázás képes gyengíteni, mivel a szálak kitépésekor a tüsző is megsérül.
"
De amúgy is lebortválod. Akkor nem mindegy?
gyantázd vagy epiláld le
akkor tovább is marad sima és gyengülni is fog a szőr
én a helyedben ezt csinálám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!