Egy könyvet keresnék, amit tini koromban olvastam, de sajnos nem emlékszem a címére. Reménykedem, olvasta más is?
Hát ezzel most lehet mellé lövök, de nekem erről Spirit Bliss Démoni érintés trilógiája jutott eszembe.
Igaz, csak az első kötetet olvastam még, de kisebb eltérésektől eltekintve (pl. hogy a főhősnő, aki visszamegy az időben, az valóban egy másik létező nőnek adja ki magát, aki szerelmes a főhősbe, és vica versa, de az nem a férje), de kb. illik a könyvre a leírás.
Másik tippem Kerstin Gier Időtlen Szerelem trilógiája lenne, bár nem nagyon hiszek benne hogy ez az. Csak gondoltam megemlítem, mert a két főhős itt is oda-vissza ugrál az időben. :)
Köszönöm szépen, sajnos nem ezek azok, ez egy "valós" jelenből a kosztümös korba való visszaugrásról szól, ezt nem írtam oda, most jövök rá.
De nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és próbáltál segíteni! Nagyra értékelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!