Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Kiszedzem a bajuszkám és...

SOS! Kiszedzem a bajuszkám és utába pattis lett?

Figyelt kérdés
Gondolom azért, mivel még nem nagyon szokott hozzá a bőröm. Bekentem már dermofil pasztával, és bár kisebbek lettek, azért még pirosak, és látszanak. Az érdekelne, hogy mit/miket a legjobb ilyenkor rákenni, hogy minél előbb elmúljanak? A válaszokat nagyon köszönöm!! Ui: Még bőrradírral is szoktam néha kenni, mert az ugye állítólag megelőzheti a pattikat.

2016. jan. 17. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nem pattanás . Az olyan mint mikor leborotválod a lábad és piros pöttyös marad utana . Csak árt ász neki ha dermofillal Kened . Inkább vmi bor nyugtató kellene rá
2016. jan. 17. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
És a nivea vagy a neogranormon jo rá??
2016. jan. 17. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Neogranormon jó rá. Amúgy a bőrradír nem jó sebes, kipattogzott, és pattanásos bőrre sem. Ezzel nem árt vigyázni, ha elfertőződik rosszabb lesz.
2016. jan. 17. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat😊 bekentem niveaval es neogranormonnal is es mar alig latszik😊
2016. jan. 18. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!