Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy lányon mennyire zavaró ha...

Egy lányon mennyire zavaró ha szőrös a karja?

Figyelt kérdés

Ezen mondjuk nem lány van de kb ilyen: [link]

Vagy esetleg kép arról, hogy nektek mi fér bele? Nem az, hogy "elfogadjátok". Hanem amitől még vonzó tud lenni.

2016. jan. 13. 21:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ja egyébként még annyit, hogy a szőrtelenítés egyáltalán nem új dolog. az, hogy a sötét középkorban igénytelenek, büdösek, szőrösek voltak az emberek, és ez senkit nem zavart, nem jelenti azt hogy mindig így volt. gondoljatok pl sak az egyiptomiakra, szerzetesekre. mind szőrtelenítettek.
2016. jan. 14. 16:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

De ott a férfiak is.

Mostanában csak a nőktől van elvárva, hogy csupaszok legyenek, mint a bébik.

2016. jan. 14. 16:42
 23/25 anonim ***** válasza:
jó hát én most csak annyit mondtam, hogy számomra nem esztétikus a szőrös kar lányokon. nem vártam el senkitől semmit...
2016. jan. 14. 16:53
 24/25 anonim válasza:
Hú, nagyon zavaró, hidd el!! Szerintem addig le se feküdj senkivel, amíg szörös a karod!
2016. jan. 16. 20:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. febr. 12. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!