Egy lányon mennyire zavaró ha szőrös a karja?
Figyelt kérdés
Ezen mondjuk nem lány van de kb ilyen: [link]
Vagy esetleg kép arról, hogy nektek mi fér bele? Nem az, hogy "elfogadjátok". Hanem amitől még vonzó tud lenni.
2016. jan. 13. 21:50
1/25 anonim válasza:
A b.nőm ek is ilyen. Ő gyantázza.
2/25 anonim válasza:
Epilald le vagy gyantazd es enyhulni fog
3/25 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de sosem mondta még senki, hogy "zavar a szőr a karodon". Szerintem az egy semleges hely az ember testén, semmi izgató hatása nincs, és nem olyan taszító mint egy szőrös láb pl.
5/25 anonim válasza:
Az enyém is ilyen, én elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. A pasijaim soha nem szóltak érte, pedig mindegyiket megkérdeztem, hogy zavarja e, azt mondták nem. Évekig hozzá se nyúltam, múlt nyáron leszedettem, de csak nyáron 2x. ennyi. Most télen melegít ;)
6/25 RRR válasza:
amíg nem tűnik benne a karórája,addig ok:DDD
7/25 anonim válasza:
Engem ez azért eléggé zavarna. Nem azt mondom hogy ne legyen szőr, de azért van egy határ.
8/25 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ha látható szőr lenne a karomon akkor gyantáznám egész biztosan. Nem másoknak kell megfelelni, hanem magadnak. Ha neked szőrösen is jó akkor semmi gond vele.
9/25 anonim válasza:
Én is lány vagyok és nekem annyira azért nem erős, és bár még senki sem szólt érte, de engem zavar, ezért krémmel szedem le
10/25 anonim válasza:
Nekem ettől szőrösebb. Senkit sem zavart eddig,de nyáron néha leborotválom, csak magam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!