Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy lányon mennyire zavaró ha...

Egy lányon mennyire zavaró ha szőrös a karja?

Figyelt kérdés

Ezen mondjuk nem lány van de kb ilyen: [link]

Vagy esetleg kép arról, hogy nektek mi fér bele? Nem az, hogy "elfogadjátok". Hanem amitől még vonzó tud lenni.

2016. jan. 13. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
le leszek pontozva, de engem zavar. ha ennyire szőrös valaki karja lányként, az szerintem kissé férfias.
2016. jan. 14. 00:16
 12/25 anonim válasza:
16%
nagyon zavaro undoríto simogatod pl a karjat oszt nagy szőrős menny már bleh :SSS
2016. jan. 14. 01:37
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös a karom lány létemre, csak nem ennyire. Soha senkit nem zavart, de kb 3 éve epilálom, mert így jobban érzem magam :D
2016. jan. 14. 01:57
 14/25 anonim ***** válasza:

"le leszek pontozva, de engem zavar. ha ennyire szőrös valaki karja lányként, az szerintem kissé férfias"

De ha természetesen ilyen, az hogy lehet férfias? Ha természetesen mindenki mindenhol szőrös, akkor az hogy lehet férfias, hogy lehet csak az egyik nemnek elnézendő?

Mert az egyébként nem nevetséges, ami rengeteg fiúnál van, hogy az alkarjuk olyan, mint egy majomnak, a felkarjuk meg csupasz.

2016. jan. 14. 02:34
 15/25 anonim ***** válasza:
31%
de nőknek általában nem szokott ilyen szőrös lenni a karjuk, a férfiaknak pedig igen. ne mondd, hogy a szőrös kart te nem a férfiakhoz társítod... amúgy miért ne lehetne valakiben valami férfias, attól még hogy természetes? ez nem csak a szőrre igaz, de mindegy. szerintem egy szőrös láb, szőrös hónalj, szőrös punci sokkal szebb, azokat nem gondolom férfiasnak. de most ez csak az én véleményem. nekem mindegy, hogy ki mit csinál.
2016. jan. 14. 03:00
 16/25 anonim válasza:
46%
Nehogy borotváld!!!!!!
2016. jan. 14. 08:54
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
ami a képen van linkelve, az szerintem undorító egy lánynál, ha nekem olyan lenne, biztosan leszedetném róla a szőrt. egyszerűen csúnya, taszító és férfias. az én karomon szerencsére csak kevés és világos, alig látható szőr van, de azt is epilálom, mert úgy jobban tetszik. bár volt olyan fiú, aki arra a kevés pihére megjegyezte, hogy milyen cuki:DD de erre a dzsungelre biztos senki nem mondana pozitívat, már bocs.
2016. jan. 14. 09:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

én nő vagyok. eléggé zavart a kezemen a szőr. borotválni eszembe nem jutott volna. így hát egyszer leepiláltam. de borzalmasan fájt, úgyhogy azóta nem erőltetem.

ki szoktam szőkíteni télen, nyáron meg a nap kiszívja amennyire kell.

jobban szeretném ha teljesen csupasz lenne, de a fájdalmat nem éri meg, annyira nem zavar.

ja amúgy a barátomat se zavarja. máshol szőrtelenítek borotvával. +bajuszt epilátorral.

de a karomon nem ment, még vérzett is epilálás közben.

más véleményét meg pont telibe sz*rom.

2016. jan. 14. 11:01
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

De, nőknek is szokott ilyen lenni a karjuk. Sőt, tinédzsereknek. Nem tudom, melyikünk töltött több időt lányöltözőkben, de magamra tippelek.

Az, hogy a mai világ tönkre van téve a szétretusált modellekkel, azt eredményezi, hogy egy emberi tulajdonság - még egyszer, emberi - csak a pasiknak van engedélyezve.

Ha én azt mondom, mindenkin undorító a szőr, mindenhol? Ha azt mondom a pasiknak, mikor átölelnek, hogy fúj, majom? Nekem ember kell, nem állat? Akkor persze én vagyok a genyó.

Azzal semmi bajom, amikor valaki magának dönti el, hogy mi jó, de amikor valaki egy egész másik nem bizniszébe beleszól, az kicsit pofátlanság.

2016. jan. 14. 14:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

én is lány vagyok, szóval szerintem ugyanannyi időt töltöttünk kb lányöltözőben.

ja szokott lenni lányoknak is szőrös karjuk, de nem ennyire, és ez nem általános. nehogy kitaláld már, hogy a nőknek ugyanannyi százalékának ilyen szőrös a karjuk, mint férfiaknak.

nem mondtam, hogy nem engedélyezném. nem szóltam bele senki dolgába. a kérdés az volt, hogy mennyire zavaró ha egy lánynak ennyire szőrös a karja. én elmondtam a véleményemet, az ízlésemet. ezért igazán nem kell lepontozni, csak mert nekem nem tetszik a szőrös kar...

2016. jan. 14. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!