Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szőkés-vöröses árnyalat...

Milyen szőkés-vöröses árnyalatú hajszínezőt/ "bemosó"sampon van? (Márkákat légyszi. )

Figyelt kérdés

Iskolás vagyok és szeretném nyáron beszínezni a hajam, úgy, hogy ne menjen ki két mosás után, de nyár végére teljesen kikopjon. (Castingban nem találtam megfelelő színt.)

Mennyi idő alatt jönnek ki?

2010. márc. 26. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ilyen casting félék nem jönnek ki egyáltalán, mert az nem hajszínező, hanem ammóniamentes hajfesték, csak rosszul fordították :P

Régebben árultak (asszem a rossmannban) hajszínező habot, az pár hajmosásig tartott csak (max 2-3 hétig, de a végén már alig látszott).

Ami maradéktalanul kimosódik az nem marad meg csak nagyon kevés hajmosásig, ha egyáltalán.

Én is gimi alatt festettem be először és nálunk ráadásul teljesen tilos volt a hajfestés, és hát nem kopott ki a casting :P Utána egy vagyont költhettem arra, hogy a fodrász a derékig érő hajamból újra természetes hatásút varázsolt...

2010. márc. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!