Milyen szőkés-vöröses árnyalatú hajszínezőt/ "bemosó"sampon van? (Márkákat légyszi. )
Iskolás vagyok és szeretném nyáron beszínezni a hajam, úgy, hogy ne menjen ki két mosás után, de nyár végére teljesen kikopjon. (Castingban nem találtam megfelelő színt.)
Mennyi idő alatt jönnek ki?
Az ilyen casting félék nem jönnek ki egyáltalán, mert az nem hajszínező, hanem ammóniamentes hajfesték, csak rosszul fordították :P
Régebben árultak (asszem a rossmannban) hajszínező habot, az pár hajmosásig tartott csak (max 2-3 hétig, de a végén már alig látszott).
Ami maradéktalanul kimosódik az nem marad meg csak nagyon kevés hajmosásig, ha egyáltalán.
Én is gimi alatt festettem be először és nálunk ráadásul teljesen tilos volt a hajfestés, és hát nem kopott ki a casting :P Utána egy vagyont költhettem arra, hogy a fodrász a derékig érő hajamból újra természetes hatásút varázsolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!