Merjek lenyiratkozni? Rettegek
Lehet tiszta hülyének fogtok tartani, de sírhatnékom van ha rágondolok, hogy lenyiratkozom. Fenékig érő hajam van jelenleg, de az az igazság, hogy nagyon ronda. Jó régen nem nyiratkoztam ezért hihetetlenül hullik+már eleve ritka. Szóval arra gondoltam, hogy bevállalok egy vállig érő hajat. Mert szerintem az az aranyközépút. Eléggé kerek formájú arcom van, de sokan mondták, hogy szerintük illene. Viszont félek a változástól. Mit tegyek? Nyuszi vagyok.
19/L
Ui. Ha van valami frizura javaslatotok akkor szivesen fogadom
szia!
engem érdekelne, hogy milyen lett!
évekkel ezelőtt én is voltam ilyen cipőben.. szinte fenékig érő hajam volt.. rámjött az 5 perc és leszívattatam.. utána még 2x volt szőkítve.. úgyhogy végül vállig érőre vágattam én is.. bár én fokozatosan, de végül tetszett az eredmény.. azóta már szerencsére lenőtt rendesen.. most legalább egészséges:D
Engem is érdekel,hogy milyen lett:)
Én is gondolkozok a vállig érő hajon,szintén kerek arccal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!