16 éves fiú vagyok és most már bármikor előfordulhat ,hogy szeretkezem. Fura a megfogalmazás,tudom :). Szeretném az intim területeken szőrteleníteni magamat. Egyszer leborotváltam,de utána több hétig úgy szúrt ,hogy azt hittem belepusztulok. Gyantát szeretnék használni,csak hát attól félek,hogy a bőrt is rántanám... Kozmetikába ezzel nem nagyon merek menni. Mit tehetek? Ha mégis úgyadódna,akkor elmehetnék egyedül intimkozmetikába?
Szerintem borotva, vagy hajvágó tökéletes hozzá. Amúgy ha már egyszer leborotváltad akkor hogy lesz megint az első? :D
2016. jan. 4. 17:57
2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy említettem elképesztően szúr a borotva után.. Konkrétan egész nap vakarnom kell a t*kömet :D
2016. jan. 4. 17:58
3/6 anonim válasza:
Hát pedig az a legjobb módszer. Használj hozzá valami krémet vagy habot. Vagy előtte vizezd be (ez saját ötlet, fogalmam sincs, hogy honnan szedtem :D)
2016. jan. 4. 18:05
4/6 anonim válasza:
Az elso bororvalkozas utan mindenkinek viszket.Lanyoknak egyarant.Probald ki megegyszer a borotvat es kend be utana testapoloval.
2016. jan. 4. 18:14
5/6 anonim válasza:
Hajvágógéppel rövidre.Nőként mondom,hogy k*rv* sz@r,mikor szúr a pasi intim részén a borosta.A puncit is szétszúrja.A borotválás max.egy fél napig tartós,utána szúr,mert hamar elkezd nőni.Egy 0,5-1cm körüli fokozaton vágd rövidre,szerintem az sokkal szexibb is,mint egy csupasz hímringyós f@rok.
2016. jan. 4. 18:15
6/6 anonim válasza:
Ami az én módszerem (nem mondom, hogy nem fog kipattogni és viszketni, de sokkal kevésbé lesz elviselhetetlen):
- a borotvál (ha használtad már) jól át öblíted majd arcszesszel leöntöd
- én megleg vízben zuhanyzás közben szoktam
- utána arcszesz
- ha az megvan és megszáradt akkor testápoló
- ha az is megvan egy kis hintőpor
- másnap pedig mikor még friss még egy kis arcszesz a fertőtlenítésre (itt fog a legjobban csípni)
Nekem ez minden héten beválik már lassan 3 éves :D 19f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!