Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrös vagy szőrtelen legyek?
Szerintetek érdemes szőrteleníteni (teljes test), ha én úgy gondolom, hogy úgy jobban néznék ki?
Nektek inkább a szőrös vagy szőrtelen pasik tetszenek?
Nehéz ezt megmondani. Volt ilyen meg olyan pasim is. az nem tetszik, ha valakinek pl a háta is durván szőrös, vagy csak hagyja nőni a szőrzetét és a végén kész erdő borítja a testét(volt olyan pasim, aki annyira férfinek hitte magát, hogy csak nyaktól felfelé borotválkozott-a többi helyen meg önálló életet élt a szőre).
Nekem inkább az a lényeg, hogy rendezett legyen és esztétikus a látvány. Nem kell feltétlen csupasznak lenni, de 1-2 centisre vissza lehet nyírni pl a hónalj és az intim szőrzetet(fogselyem effektus elkerülése végett).
Volt olyan pasim is akinek a köldökéig jött fel a szőre, de a p.öcse körül meg leborotválta. Ez a kombó így számomra egy kicsit kiábrándító.
Attól is hidegrázást kapok, ha még a lábát és a karját is szőrteleníti egy férfi.
Az utolsóhoz egy ártatlan kérdés:
Ha a köldökömig jön fel a szőröm, de a p*öcsöm körül leborotválom, abba mi a kiábrándító? Nekem kb. 6 éve ilyen, és senki nem panaszkodott rá, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!