Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szőrös vagy szőrtelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szőrös vagy szőrtelen legyek?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes szőrteleníteni (teljes test), ha én úgy gondolom, hogy úgy jobban néznék ki?

Nektek inkább a szőrös vagy szőrtelen pasik tetszenek?

2015. dec. 27. 18:41
 1/9 anonim válasza:
53%
Úgy is feltehetted volna a kérdést, hogy "Férfi vagy homo legyek?"
2015. dec. 27. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
A kigyúrt pasiknak áll csak jól a szőrtelen test, akiknek kockahasuk van. De ha neked nincs, ès átlagos testalkatba tartozol, akkor szerintem hagyd szőrösen
2015. dec. 27. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérlek, inkább tedd magad rendbe szellemileg. Most komolyan ne mi mondjuk már meg hogy milyen legyél, ahogy te jól érzed magad és kész. Egyébként egy fiún nem azt szokás megnézni hogy szőrös vagy szőrtelen. :))
2015. dec. 27. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából a felső testem az alig.. Pont az a gond, h nagy a kontraszt. A lábam és fenekem nagyon, felül kb semmi.
2015. dec. 27. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nehéz ezt megmondani. Volt ilyen meg olyan pasim is. az nem tetszik, ha valakinek pl a háta is durván szőrös, vagy csak hagyja nőni a szőrzetét és a végén kész erdő borítja a testét(volt olyan pasim, aki annyira férfinek hitte magát, hogy csak nyaktól felfelé borotválkozott-a többi helyen meg önálló életet élt a szőre).

Nekem inkább az a lényeg, hogy rendezett legyen és esztétikus a látvány. Nem kell feltétlen csupasznak lenni, de 1-2 centisre vissza lehet nyírni pl a hónalj és az intim szőrzetet(fogselyem effektus elkerülése végett).

Volt olyan pasim is akinek a köldökéig jött fel a szőre, de a p.öcse körül meg leborotválta. Ez a kombó így számomra egy kicsit kiábrándító.

Attól is hidegrázást kapok, ha még a lábát és a karját is szőrteleníti egy férfi.

2015. dec. 27. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Az utolsóhoz egy ártatlan kérdés:

Ha a köldökömig jön fel a szőröm, de a p*öcsöm körül leborotválom, abba mi a kiábrándító? Nekem kb. 6 éve ilyen, és senki nem panaszkodott rá, sőt.

2015. dec. 27. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem csak szimplán nem tetszik. hülyén néz ki szerintem.
2015. dec. 27. 20:49
 8/9 anonim válasza:
Úristen!!! (Ne haragudj, ezt most muszáj volt)
2016. jan. 9. 12:42
 9/9 anonim válasza:
A fium pár éve kb olyan szőrös volt mint egy lány. Most fésülöm a lábszőrét. No para, de szerintem undi, ha egy fiu feltűnően és természetellenesen szőrtelen.
2016. jan. 18. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!