Az avon termékek tényleg leégetik a hajat?
Figyelt kérdés
A fodrászom azt mondta, hogy ne használjak avon termékekek, mert leég tőle a hajam. avon instant repair 7 hajvégápoló szérumm van még háromnegyed üveggel, nem tudom hogy használjam e tovább. Azt olvastam neten, hogy valakinek szárazabbak lettek tőle a hajvégei. Vélemény?2016. jan. 2. 17:04
1/5 anonim válasza:
Az avon termékek alapból mind ócska vacakok, leégni nem fog tőle a hajad, de jót sem tesz az biztos. Tömény szilikon az egész, durván túlárazva. Hogy te ezt a hajadra kened-e, az a te döntésed. De nyilván jobb lenne ha normális természetes hajápolókat használnál.
2/5 anonim válasza:
Avon termékek elég gagyik. Leégetni nem fogják, de nem minőségi darabok.
Ha kétségeid vannak a termékkel kapcsolatban és mindig a kremmania.hu oldalán szoktam megnézni őket. Csomóan írnak véleményt a termékekről és nekem még nem volt olyan, hogy rákerestem valamire és nem találtam. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem sem jöttek be a hajra való termékeik. De használtam bajom nem lett tőle. Szerintem a fodrászod nagyon nem csípi ezt a márkát. Ha szeretnéd használhatod ha eddig nem volt semmi probléma vele szerintem ezután sem lesz.
4/5 Timi179 válasza:
szia, semmiképpen nem fog leégni a hajad a termékektől! Én mint 9 éve avon termékek felhasználója egyet értek a hajápolók nem mindenkinek jó minőségével, nekem sem a legjobbak ezen termékeink, viszont a hajolajét kifejezetten szeretem és a Planet Spa hajpakolását is!
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. :)
2016. jan. 9. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!