Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van más is, akinek nem jöttek...

Van más is, akinek nem jöttek be a Tigi termékek?

Figyelt kérdés

Csak a kék samponjukat próbáltam, de két használat után le is tettem róla, annyira nem használt semmit. Kb mint egy átlag drogériás sampon, holott felső kategóriás termék. A páromnak viszont különösmód bejött.

A harmad ennyibe kerülő Aussie-t sokkal jobban szerette a hajam. (Bár most Gliss Kur-t vettem, pénztárcakímélő szándékkal)

Hogy teljesíthet egy ilyen drága márka ennyire sehogy?

2015. nov. 9. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem volt jó a választás, tehát nem a hajadnak megfelelő típust választottad, vagy nem annyit használsz belőle, amennyit kell, vagy az utána használt balzsam miatt nem látod az eredményt... de az természetesen az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem jön be. Az hogy valami márkás még nem garancia arra, hogy kivétel nélkül mindenki igényének megfelel.
2015. nov. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!