A Rossmannos (Isana) vagy a Dm-es (Balea) saját márkás termékek a jobbak?
Hát, vegyes. Az Isana balzsamok jók, meg a sensitive tusfürdő. Balea terén az Oil repair balzsam verhetetlenül jó szerintem, meg a kis tasakos arcmaszkok, van sokféle, szépek az összetevőik, hatásosak is.
De egyébként kremmania.hu-n be tudod pötyögni, hogy balea vagy isana, és meg tudsz nézni egy csomó kencét, véleményekkel. :)
Mindkét márkából vannak jobb és rosszabb termékek, úgy általánosságban nekem a Balea eddig jobban bejött.
Amit Baleából használok többet:
-illatos tusfürdők
-a profibb hatású vonalból a samponok, balzsamok (nem a fehérből, a fehér dobozos samponok bűn rosszak voltak, főleg a rothadt szagú mangós)
-folyékony szappan
-frissítő szemkörnyékápoló
-kristálydezodor
-utazós méretű mini arckrémek (teljes méretűt is próbáltam, de azoknál van ezer jobb kb. olyan áron)
(ami kritikán aluli volt, azok az ajakápolók, amiket eddig próbáltam, illetve a mattosító alapozó, ami inkább zsírosított)
Amit Isanából:
-szárazsampon (a baleásak sem annyira rosszak, de az olcsóbb fehérebb nyomokat hagy, a drágább meg nekem büdös egy kicsit)
-mini utazós tusfürdők (a baleás minik mind olyan illatban vannak, amit nem szeretek)
-ajakápoló
(a kb. ugyanolyan típusú "jobb" hajápolási vonal alulmaradt a Baleával szemben, minőség és választék szempontjából is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!