Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Én ezt már nem bírom. Nagyon...

Én ezt már nem bírom. Nagyon cikis problémám van, help?

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves, ÁPOLT lány vagyok. De tényleg, 3-4 naponta mosok hajat, mindennap fürdök, az ágyneműim tiszták, azokat is rendszeresen mosom, tényleg nem élek egy szakadt házban, mindenhol tisztaság van. Nem ragozom tovább, egy szóval tisztaság van mindenhol.

Mégis egy nagyon cikis és már dühítő dolog történt, lapos tetveim lettek. De mégis mitől? Nem járok el sehova, barátom sincs, nem dugom össze a fejemet még anyukámmal se, se senkivel. De csak egyedül én vagyok tetves, a családban senki más. Elhiszitek remélem, hogy mennyire kínos ez nekem.

Milyen jó , hatásos tetűirtót ajánlotok? Eddig vagy hármat kipróbáltunk, de semmi haszna.

Azt hiszem, ha nem lesz a következőnek sem haszna, leborotválom a hajamat kopaszra és parókát fogok húzni míg ki nem nől a hajam.

2015. dec. 26. 19:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Én is voltam már egyszer tetves én is nagyon szégyelletm.Ápolt hosszu hajam volt.Az iskolába vették észre de nekem még csak a peték voltak én egy barátnömtöl kaptam el utána hozzá se szóltam .Egy hétig nem mehettem iskolába.De megszabadultam töle.Nagyon nagyon sürü fogu fésüvel kellett átfésülni és utána átnézni meg egy szert kellett használni rá.De sikerült megszabadulnom töle.Hidd el meg le szabadulni töle nehogy leborotváld a hajad mert azt csak a legvégsö esetben kell csak.
2015. dec. 27. 17:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és megnyugtatást!!! :)
2015. dec. 27. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!