Én ezt már nem bírom. Nagyon cikis problémám van, help?
Én egy 17 éves, ÁPOLT lány vagyok. De tényleg, 3-4 naponta mosok hajat, mindennap fürdök, az ágyneműim tiszták, azokat is rendszeresen mosom, tényleg nem élek egy szakadt házban, mindenhol tisztaság van. Nem ragozom tovább, egy szóval tisztaság van mindenhol.
Mégis egy nagyon cikis és már dühítő dolog történt, lapos tetveim lettek. De mégis mitől? Nem járok el sehova, barátom sincs, nem dugom össze a fejemet még anyukámmal se, se senkivel. De csak egyedül én vagyok tetves, a családban senki más. Elhiszitek remélem, hogy mennyire kínos ez nekem.
Milyen jó , hatásos tetűirtót ajánlotok? Eddig vagy hármat kipróbáltunk, de semmi haszna.
Azt hiszem, ha nem lesz a következőnek sem haszna, leborotválom a hajamat kopaszra és parókát fogok húzni míg ki nem nől a hajam.
Nekem is volt egyszer, 16 voltam vagy 17, és én is nagyon cikinek éreztem. És én sem vagyok igénytelen, a családban mégis csak nekem volt. Bár aztán átterjedt a többiekre is, de rajtam volt a legtöbb. Sajnos későn vettem észre, mert bár már egy ideje vizsketett a fejem, nem tudtam mitől lehet, nem gondoltam volna hogy tetű. Aztán egyszer láttam, hogy bogarak mászkálnak ott és akkor tudtam meg, nagyon rossz volt.
De semmi gond, ki lehet írtani.
Viszont nem elég csak a tetüírtót rátenni, mert ugye a tetűk petéi, a serkék ott maradnak, azok nem jönnek ki a tetűírtóval, mert rá vannak tapadva a hajszálakra.
Van direkt erre fésű, vegyetek egy olyat, azzal le lehet őket szedni, mert nagyon sűrű a fésű fogazata, és így le tudja húzni a hajszálakról a serkéket.
De az összestől még így sem lehet megszabadulni, pár mindig fog maradni, azt kézzel kell leszedni. Magadnak azt nem fogod tudni, mert nem látod, szóval kérd meg anyukádat.
Nekem is anyukám szedte ki.
De azt úgy kell, hogy egy ideig minden nap nézze a hajad és ha talál benne, szedje ki.
Már írtam volna,hogy akkor ne a fejedet nyírd meg,de közben korrigáltál :D
Már leírtak mindent. Sampon és fésű.
Talán gyógyszertárban lehet venni ilyen tetű irtót. Ez ilyen alkohol szagú gyógyszeres tetűölő lehet amit fürdés után/közben kell a hajra rakni és elméletileg megöli őket, vagy talán van valami por is.
Ha ez sem akkor legvégső esetben nullás gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!