Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy problémám nagyon...

Van egy problémám nagyon kevés a hajam valamit ajánlani rá?

Figyelt kérdés
nekem tényleg nagyon kevés hajam van az összes max egy maréknyi ha vizes akkor még annyi se...lehet attól,hogy minden nap mosom?
2015. jún. 29. 18:59
 1/5 piriiiii ***** válasza:

Használj ricinusolajat.

Én eddig csak a szempilláimon használtam huzamos ideig, és elképesztő a növekedés, dúsulás.

2015. jún. 29. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, hogy annyira károsítja a hajad.

De attól is függ, hogy mivel mosod.

Én hetente mosom a hajam, középhosszú és egyáltalán nem zsírosodik, mert már tudom, hogy mi jó neki.

Keress jobb minőségű sampont rá én speciel Loreal samponokat használok, mert azok sokat segítenek, viszont semmilyen pakolást nem rakok rá és nem is balzsamozom.

Esetleg még kipróbálhatod a csalán-zöld dió teát vagy a tojást, esetleg almaecetet. Amikor nekem is hullott a hajam, akkor segített, bár nekem a stressztől hullott és amióta gyógyszert szedek már nem annyira hullik.

16/L

2015. jún. 29. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
tudsz képet küldeni?
2015. jún. 29. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Sapkát.

(Viccet félretéve.. kép nélkül nehéz bármit is mondani).

2015. jún. 29. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
nyáron mivel nincs suli rá akarom szoktattni énis a hajam a kevesebb mosásra reméllem sikerül amugy shaumat használok és szoktam olajjal kenni amit avonból szoktam rendelni ..de a ricinus olajat kipróbálom ha talélok valahol...a tojás mire is jó?
2015. jún. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!