Klasszikusnarancs kérdése:

Feketéből barna?

Figyelt kérdés

(bocsi a hosszas szövegért!:))

Középbarna hajszínem van alapból, egy-két árnyalattal akartam sötétebbet ezért vettem sötét barna hajfestéket, ami 30 perc alatt úgy befogta a hajam hogy nem sötétbarna hanem koromfekete lett !

amúgy sincs nagyon dús hajam,nem mondanám kevésnek sem, viszont nagyon kényes és vasalás nélkül is bőven törik belőle és barna hajat szeretnék LESZÍVATÁS NÉLKÜL ! mert nem akarok az amúgy is rövid hajamból kopasz hajat .

Próbáltam ezt az aszkorbin savas hajcuccost: nem por volt hanem szemcsésebb dolog így a 3.után látszódott valami talán próbálhatnám teljesen por formájában hátha használ?!

vagy festessem folyamatosan világosbarnára a fejem és előbb utóbb megfogja a hajam? egyébként nem vasalom szinte soha szóval a festék nincs úgymond beleégetve a hajamba !

Adjatok tanácsot hogy legyek feketéből barna ! :(

17/L

2015. dec. 21. 23:52
 1/1 anonim válasza:
nekem a fekete le lett koktelozva majd ra egy hamvas szöke es termeszetes barna kevereke festve eredmeny=gesztenyebarna. kicsit vöröses a fenye amit en annyira nem szeretek igy majd meg lesz ra festve de minimalis karosodassal 1 alkalommal barna lettem.
2016. márc. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!