Feketéből barna?
(bocsi a hosszas szövegért!:))
Középbarna hajszínem van alapból, egy-két árnyalattal akartam sötétebbet ezért vettem sötét barna hajfestéket, ami 30 perc alatt úgy befogta a hajam hogy nem sötétbarna hanem koromfekete lett !
amúgy sincs nagyon dús hajam,nem mondanám kevésnek sem, viszont nagyon kényes és vasalás nélkül is bőven törik belőle és barna hajat szeretnék LESZÍVATÁS NÉLKÜL ! mert nem akarok az amúgy is rövid hajamból kopasz hajat .
Próbáltam ezt az aszkorbin savas hajcuccost: nem por volt hanem szemcsésebb dolog így a 3.után látszódott valami talán próbálhatnám teljesen por formájában hátha használ?!
vagy festessem folyamatosan világosbarnára a fejem és előbb utóbb megfogja a hajam? egyébként nem vasalom szinte soha szóval a festék nincs úgymond beleégetve a hajamba !
Adjatok tanácsot hogy legyek feketéből barna ! :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!