Miért mondják sokan hogy hülye voltam amiert levágattam a hajam?
nekik tetszett a hosszú hajad, még szokatlan az új vagy valami ilyesmi okai lehetnek
az a lényeg, hogy neked tetszen, ők meg majd megszokják
Köszönöm szepen a válaszokat.
Am volt mar le vagva a hajam csak nem Ennyire rövidre es akkor is vissza nolt.
Szerintem azért, mert alapvetően igazuk van.
A tényleg szép, dús és egészséges nagyon hosszú haj nagyon ritka, ezért különleges. A vállig érő sokkal inkább tucatfrizura, a pasik meg általában amúgy is buknak a hosszúra és különlegesre.
Megértem a helyzetedet, én is pár hete vágattam a fenékig érő hajamat vállig érőre. De én nagyon megbántam.
Persze azt úgyis te érzed, hogy milyen hajjal hogyan érzed magad. Ha neked a rövid jön csak be, akkor a többiek véleménye nem számít úgysem sokat.
27/L
Mert:
-Jól néztél ki hosszú hajjal
-Szokatlan az új
-Lehet hogy jobban néztél ki hosszú hajjal
-Szeretnének hosszú hajat
-Neked sem tetszik a rövid hajat, és ezt túl sokat hangoztatod.
-Az előbbi dolog túl sokszor történt meg
-A hosszú haj szerintük szebb
Válogass, egy pár lehetséges a sok közül :D
engem nem èrdekel más vèlemènye!
szintèn hosszu hajam volt.a fodrászkellèkesek mindig megjegyeztèk,hogy nekem van a vendègek közül a leghosszabb (termeszetes,nem pot)haja. aztán èv elejèn vállig èrő lett:D
most hátam közepèig èr, de úgy, hogy 3 havonta vágok belőle. de megint tervezek komolyabb hosszt vágni. nekem tetszik a változatosság,nem izgat más károgása,hogy hát hogy mertem levágatni... azért mert neki nem nő meg,nem fogom szolidaritásból hagyni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!