Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágattam a hajam és nem áll...

Levágattam a hajam és nem áll jól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Untam a hosszú hajamat, szét volt töredezve és hirtelen felindulásból levágtam kulcscsontig. Ma elmentem fodrászhoz, hogy igazítsa ki, vállig érő lett belőle. Nagyon nem áll jól, eddig se volt önbizalmam de most a hajam nélkül méginkább nincs...Úgy nézek ki mint egy kislány, nem tudom mit tegyek, 19 vagyok és többször is 15-nek néztek már de most még drasztikusabb a helyzet. Tudtok valami hajnövesztőt?
2015. nov. 4. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj, először nem nagyon lesz észrevehető a változás de hetek,hónapok már látni fogod.Tudom elég hosszú idő,de egészséges életmódal kicsit gyorsíthatsz rajta,illetve ne vasald meg ne göndörítsd a hajad mert eltöredezhet és akkor újra fodrász.Ha nagyon muszály akkor nagyon jó hővédővel.Illetve van valami ,,7 napos hajkihívás" ettől állítólag nő a haj.Én nem igazán tudom mi ez,de olvass utána.
2015. nov. 4. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A vállig érő hajak divatosak most, és nem feltétlenül amiatt néznek 15-nek. Ha zavar, hogy gyereknek néznek, öltözködj felnőttesebben. :)

Ricinusolajat én is próbáltam, nekem sajnos nem vált be. De egyéb szerek sem. :(

2015. nov. 4. 21:24
 3/4 opened paradise ***** válasza:
Lehet,hogy csak te látod így.
2015. nov. 4. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

azt nem értem, hogy miért kezdtél bele otthon a hajvagasba, hogyha utána úgyis fodrászhoz mentel? es ha láttad hogy nem olyan jó a rovid, akkor miért vagattad még tovább? ennyire ferde lett?

egyébként én januárban vagattam le vállig erőre a korábban derekig ero hajam. azóta itthon igazitom az alját, de most mellig ér. szerintem nem art néha a stílus frissítés. és valóban divat most a long bob szerű stílus :))

de ha nagyon nem tetszik kezdd el olajozni mosás előtt, és bízz benne, hogy hamar vissza no.. de legalább egészséges lesz:)

2015. nov. 5. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!