Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, titeket zavar a...

Férfiak, titeket zavar a pattanásos bőr?

Figyelt kérdés

Kifejezetten szép arcú lány lennék, ha nem lennének ezek a vörös foltok a fejemen. Szép nagyok a szemeim, szépek az ajkaim, a fogaim, a mosolyom, minden stimmel. Viszont mostanában csak még pattanásosabb lettem. Alapozó eltakarja, de nem mászkálhatok örökké vakolattal a fejemen.. Szeretnék smink nélkül kimenni az utcára, de szerintem az emberek csak megijednének tőlem. Ne pár pöttyöt képzeljetek el. Befedi az egész arcom, főleg a homlokomon van rengeteg. Nem fehér bunkókról beszélek, meg ez nem is akné, hanem ezek vörösek, gyulladtak. Bőrgyógyász nem segített, kozmetikumok, arclemosók csak rontanak a helyzeten, fogamzásgátló is csak mérsékelten segít.

Nem tudom már mit csinálhatnék, egyszerűen semmitől sem látok változást. Próbáltam már olyat, hogy bizonyos ételfajtákat kiiktatok az étrendemből, de nem nagyon tudom, hogy mitől lehet ilyen az arcbőröm. Pedig olyan szép lány lennék.

Titeket nagyon zavar? :S

19L

2015. dec. 15. 00:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Inkább sajnálom a tulajdonost.

2015. dec. 15. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok....

majd elmúlik.

2015. dec. 15. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem zavar.
2015. dec. 15. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Manna Fekete szappan vagy az ilcsi feketeszappan velem csodákat művelt.

Eléggé ajánlom.

2015. dec. 15. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!