Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, titeket zavar a...

Férfiak, titeket zavar a pattanásos bőr?

Figyelt kérdés

Kifejezetten szép arcú lány lennék, ha nem lennének ezek a vörös foltok a fejemen. Szép nagyok a szemeim, szépek az ajkaim, a fogaim, a mosolyom, minden stimmel. Viszont mostanában csak még pattanásosabb lettem. Alapozó eltakarja, de nem mászkálhatok örökké vakolattal a fejemen.. Szeretnék smink nélkül kimenni az utcára, de szerintem az emberek csak megijednének tőlem. Ne pár pöttyöt képzeljetek el. Befedi az egész arcom, főleg a homlokomon van rengeteg. Nem fehér bunkókról beszélek, meg ez nem is akné, hanem ezek vörösek, gyulladtak. Bőrgyógyász nem segített, kozmetikumok, arclemosók csak rontanak a helyzeten, fogamzásgátló is csak mérsékelten segít.

Nem tudom már mit csinálhatnék, egyszerűen semmitől sem látok változást. Próbáltam már olyat, hogy bizonyos ételfajtákat kiiktatok az étrendemből, de nem nagyon tudom, hogy mitől lehet ilyen az arcbőröm. Pedig olyan szép lány lennék.

Titeket nagyon zavar? :S

19L

2015. dec. 15. 00:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, bár egy képpel jobban lehetne... Velem amúgy is jól járnál mert van kozmetikus a rokonságomban. :D
2015. dec. 15. 00:16
 2/14 opened paradise ***** válasza:

Lehet,hogy pont a smink. Ördögi kör,mert pont az okozza,ami elfedi.

Gondolom nem a legtermészetesebb termékek.

2015. dec. 15. 00:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ez például már zavarna: [link]
2015. dec. 15. 00:20
 4/14 anonim ***** válasza:
A táplálkozásodon változtass! Hátha elmúlik. Nem ártana egy vérkép!!!
2015. dec. 15. 00:27
 5/14 anonim ***** válasza:
3mas nem tudom,de ennek a csajnak olyan kisugárzása van,hogy még igy is gyönyörü.(video)
2015. dec. 15. 00:27
 6/14 A kérdező kommentje:
#3 Pedig hasonló az én helyzetem is, csak nekem az arcom oldalán nincs, inkább a homlokomon.
2015. dec. 15. 00:33
 7/14 anonim válasza:
Mintha csak baratnomet hallanam. Neki is ugy ebben a korban jottek ki, addig nem volt semmi. Mindent kiprobalt, de semmi sem hasznalt, aztan egyszer csak elmultak neki. Foleg a homlokat zavarta, viszont engem kulonosebben ez nem zavart, hogy van neki.
2015. dec. 15. 00:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem zavar!

Nem tehetsz róla.

Mindenkinek van hibája.

Neked ez.

2015. dec. 15. 01:14
 9/14 A kérdező kommentje:

Az idegesít engem is, hogy 16-7 évesen olyan volt az arcom, mint a babapopsi, míg mindenki küzdött a pattanásokkal. Akkor azt hittem, mázlim van és megúszom. Aha, persze... :D Túl szép volt, hogy igaz legyen.

Köszi a válaszokat!

2015. dec. 15. 01:18
 10/14 anonim válasza:

Ahogy előttem is írták ,engem pl. nem zavarna.

Tisztában vagyok ,hogy ideiglenes és ,hogy nekem is vannak voltak pattanásaim amik csúfítottak.

Úgyhogy nem érdekelne.

Amit a 3-as küldött videót ,ott nem értem ,hogy mi sok neki. Persze ízlések és pofonok ,de szerintem attól még igenis gyönyörű az a lány.

Úgyhogy ez miatt ne aggódj aki igazán akar és megérdemel azt pont nem fogják ezek érdekelni.

2015. dec. 15. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!