Pár hete konyhalány vagyok, főleg mosogatok, és nem kicsit tönkrement tőle a kezem. A cég nem biztosít munkavédelmi kesztyűt, csak orvosi gagyit ami nem ér semmit, csak jobban kiázik benne a kezem. Elhatároztam, hogy szerzek kesztyűt, de attól a kezem még hámlik, és a meleg vizes fürdéstől is iszonyú érzékeny. Dehidratált, lipidrétege kb. 0. Több krémem is van, de egyik sem hozza rendbe, csak 1-2 hétig úgy ahogy szintentartották a dolgot. Tudtok vmi tényleg hatásosat? Argánolajjal is bekentem, kb. 2 órára puha lett és ennyi.
2015. nov. 21. 13:32
1/8 anonim válasza:
Körömvirág otthonra, és paraffinos kezelés kozmetikusnál!
2015. nov. 21. 13:40
2/8 anonim válasza:
Tesómnak is irtó száraz a keze, neki az Avonos kézkrémek váltak be!:)
2015. nov. 21. 13:43
3/8 anonim válasza:
Nekem minden télen előjön a hidegtől és igazából tök mindegy mit kenek rá,ideig óráig jó,de ha elfelejtem bekenni,vagy kezet mosok,mosogatok akkor ugye lejön és nem sokat segít...de 2 krém van ami tényleg jót tesz,az egyik a körömvirág kenőcs (gyógyszertári,nem a 100-asból való) a másik pedig az Anaconda kézkrém zöld tubusban van,egyik sem drága.
Avonos meg akármilyen gumimacirózsafelhő illatú kézkrémet nem ajánlom tele vannak parfümmel ami még jobban kicsípi a kezed.
2015. nov. 21. 13:48
4/8 opened paradise válasza:
Régen az oriflame-nek volt egy nagyon jó,csak sajnos már nincsen. Azóta Neutrogena-t használok,nekem azok jók. Leginkább a kicsi,fehér,de van valamilyen bogyós gyümölcsös,az is jó.
2015. nov. 21. 14:32
5/8 anonim válasza:
Munkavedelmi kezkremek, olcsok es nagyon szepen helyrehozzak az igenybevett kezet
Ezek nagyon jó testes krémek, nekem nagyon száraz, ekcémás kezem van, de ők helyre szokták tenni. Az elsőt amit linkeltem új csomagolásban lehet már kapni.
2015. nov. 21. 20:33
7/8 anonim válasza:
hymalaya kezkrem, nivea kezkrem. vagy gyógyszertari. en ezeket hasznalom az ekcémás kezemre.
2015. nov. 21. 20:44
8/8 anonim válasza:
Anyum dettó ilyen munkát végez, neki az Anaconda munkavédelmi kézkrém és az Yves Rocher 2in1 árnikás kéz-ás körömápoló vált be. Az utóbbi nem olcsó, cserébe viszont nagyon tartósan hidratál. Amit még kipróbálhatsz, az a jojobaolaj, veszel rendes olajat és kézkrémbe vagy patikai alapkrémbe keversz pár cseppet, tartósabban hidratál, mint az argánolaj.
Illetve a Baleának van ureás kézkrémje, az sem rossz, csak az elégé zsíros érzetet hagy maga után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!