Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet eltávolítani a...

Hogyan lehet eltávolítani a futószemölcsöket úgy, hogy ne nőjenek vissza?

Figyelt kérdés

A nyakam tele van futó szemölcsökkel, kb. így néznek ki, mint a képen, csak sokkal több van.

[link]

Voltam már bőrgyógyásznál, de azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele. Egyre több van és nagyon csúnya a nyakam. Akinek szedték már le, tudna ajánlani dokit? (Budapesten)

2015. nov. 18. 13:11
 1/4 anonim válasza:
eddig is voltak,de most azért figyelt fel mindenki ,mert a mocsok média perpillanat ezt sugdalja,hadd fogyjon a sok kencefice varázsszer,rendelésre súlykolja beléd a tévé.
2015. nov. 18. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Le kell égetni, darabonként. Nem visszanő, hanem ezt az ember "elkeni" törölközéskor stb.
2015. nov. 18. 13:42
 3/4 anonim válasza:
én nekem begyulladt egy még vasárnap tudtam szerezni egy kevéske ALOE sprét amire azt hittem hogy csak gyulladáscsökkentő tegnap este fele akkorára zsugorodott ma reggelre meg leesett.
2015. dec. 2. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta elmentem bőrgyógyászatra, és januárban fogják leégetni az egyik részét, később meg a másik részét, mivel már olyan sok van. Tele van a nyakam sajnos :(
2015. dec. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!