Létezik olyan, hogy valakinek műtéti úton kell
eltávolítani a szűzhártyáját?
Figyelt kérdés
Már nem tizenéves lányról van szó, hanem huszonéves nőről. Tampont nem tudja felrakni egyáltalán (annyira fáj, vmi akadályozza), vérzés kevés és viszonylag "hosszú" idő alatt távozik. A vérzés "gyorsabb" távozását nem-e az átlagosnál vastagabb szűrhártya akadályozza?
Mikor kell ezzel orvoshoz fordulni? (Azért ez a kategória, merz itt hátha vki találkozott már ilyennel. Csak normális válaszokat légyszíves!!)
Sajnos ilyenről nem hallottam semmit, de az én szememben egy női szűzhártya által okozott akadálymentesítés egy hímnemű emberállat péniszével orvosolható a leghatékonyabban. :) 22/F
2015. febr. 11. 17:09
2/6 anonim válasza:
Nem vaginizmus?
2015. febr. 11. 17:09
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy nem lehet átszakítani, mert annyira fáj a csajnak, vastag és merev a szűzhártya.
2015. febr. 11. 17:10
4/6 anonim válasza:
Nem valószínű, lehet, hogy ilyen a vérzése alapból, vagy a szűzhártyán lévő rés kisebb és az viszont okozhatja ezt, de nem hinném, hogy orvoshoz kellene fordulni, semmi rendellenes, betegségre utaló dolog nincs ebben és nem hiszem, hogy szűzhártyával bármit is tudnának tenni orvosi értelemben, az eltávolításhoz pedig nem kell orvos sem :P
2015. febr. 11. 17:11
5/6 anonim válasza:
Igen, létezik hasonló, ha csecsemő korban nem nyílik valakinek szét a nunija. A húgomnak ez volt, és egy aprócska vágást kellett ejtenie az orvosnak. De ez még kicsi korában volt, szóval nem is emlékszik rá. Ha nem avatkozott volna be a doki, akkor nem tudott volna kijönni a mensi sem.
2015. febr. 11. 17:14
6/6 anonim válasza:
Már az előző kérdésedre is kaptál választ, nem értem miért kellett ugyanazt feltenni.
De egyébként olyan is létezik, hogy valakinek teljesen zárt. Olyan is lehet, hogy nem zárt, de kicsi rajta a nyílás és nagyon merev, vastag.
Elmegy szépen orvoshoz (mondjuk nem értem, hogy egy huszonéves nő eddig hogy nem jutott még el...), ha szükséges, akkor az orvos csinál egy bemetszést és meg van oldva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!