Ingyen fodrászatban (ahol tanulók dolgoznak) szoktatok borravalót adni? Mennyit?
Szerintem ott illik leginkább.
100 Ft?
Attól függ. Volt ismerős, aki akkor tanult, elhívott, végső lehetőségként utolsó pillanatban. Neki nem adtam semmit. Amúgy is szoktunk találkozni hol ő hol én hívom meg.
Idegennek a hozzáállásától függően adok. Vagy semmit és többet nem megyek hozzá, vagy minimum 500-at, de festésnél (nagyon nehéz festeni a hajamat, már dolgozó fodrász is volt, hogy kétszer festette át) minimum ezrest adok. De mondom, mindig hozzáállástól, kedvességtől, stb-től függ, hogy mennyit.
Végülis a tanulók fizetnek azért, hogy tanulhassanak az adott helyen ugyanúgy mintha székpénzt fizetnének, tehát pénzbe kerül nekik, hogy megcsinálják a hajadat. Te meg gyakorlatilag ingyen jutsz hozzá egy 2-3 ezertől akár 10.000 Ft-ig terjedő munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!