Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El merjem kezdeni festetni?...

El merjem kezdeni festetni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos,14éves vagyok nemsokára betöltöm a 15-öt. Jelentkeztem egy modellügynökséghez,személyes talakozon is voltam,elég bíztató dolgokat mondtak,de a hajam természetesen se nem szőke se nem barna,ezért kiszőkítősprayztem anno. Ettől elléggé besárgult,meg is kaptam hogy borzasztó. Azt ajánlották hogy fessük be a hajamat hasonló színűre mint az eredeti és akkor nemlesz gond. Bevállaljam a hajfestést? És ha lenő? Nagyon tönkretenném vele a hajam? U.i nem akarom hogy a hajam miatt ne jöjjön össze a modellkedes
2015. nov. 14. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor 14 éves voltam- valami bekattanástól vezérelve SZŐKÍTŐPORRAL a barna hajamat bekentük a barátnőimmel- majd szerencsére időben lemostuk, de gusztustalanul sárgás, szőkés foltos, botrányos állagú lett a hajam.

Kb 2 hónapot vártam, elmentem fodrászhoz, az a tövénél lévő színhez hasonlóra befestette, kicsit vágott belőle, ricinusolaj használatot javasolt. Utána már nem mentem; azóta sem festettem- pedig 8 év eltelt!

Tehát válasz a kérdésedre: nyugodtan festesd be, ez nem jelenti ilyen fiatalon, h utána állandóan kell menned, mert ha ügyes a fodrász, eltalálja az eredeti- vagy ahhoz nagyon hasonló árnyalatot!

2015. nov. 14. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak egyszer kell fodrászhoz menni, visszafesti és kész. Szebb mint a sárga haj...
2015. nov. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!