Mit lehet vele kezdeni, ha a belso pattanas utan egy kis pirosas púp van az orromon és nem akar eltunni?
Figyelt kérdés
A pattanas kb egy honapja volt, mikor megerett 1-2het utan kinyomtam,tuvel megbokve....azota kentem larochey duo+ kremmel,duomaxal,glyco acid 12%vel...(nem egyszerre).2015. nov. 4. 06:24
1/1 anonim válasza:
A tűvel böködést felejtsd el, én is próbáltam már de pont attól lett ilyen. Amúgy ne izgulj, el fog múlni, csak kicsit több idő.
Én azt javaslom inkább, hogy szárítsd le ilyen teafa olajas lötyivel. Pár napig tart, bekened, megvárod, hogy megszáradjon, megint. Aztán ha úgy látod, hogy már csak egy száraz bőrszerű apró dolog van ott, azt akár le is kaparhatod. Maradhat a helyén egy pici piros folt, de nem lesz puklis, és hamarabb el is múlik.
De a legjobb megoldás a kozmetikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!