Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tűntessem el az arcomró...

Hogyan tűntessem el az arcomról a hámló bőrt?

Figyelt kérdés

Az arcomon hámlik a bőr. Nem is látszik annyira, csak mikor kisminkelem magam. Kiemeli a hámlást, nagyon látszik.

Nem szoktam sminkelni magam, csak most olyan állásra jelentkezem, ahol kéne sminkelni.

Vettem egy alapozót meg púdert és valami eszméletlen rosszul festek benne. Azt hiszem túl világos színt vettem. Holnap veszek sötétebbet, a bőrömmel egyező árnyalatot, de attől még látszani fog szerintem a bőrhámlás. Hogyan tűntethetném el?

Rimmel cuccokat vettem.

2015. nov. 12. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Arcradír, heti 2-3 alkalommal (nem szabad túlzásba vinni).
2015. nov. 12. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Radírozz, az fontos, de utána hidratálj mindenképp! Krémmel is, és igyál meg napi minimum két liter vizet. Ha nem vagy ekcémás, akkor ennyi elég is lesz. Olyan alapozót vegyél, ami száraz bőrre való, még véletlenül se olajmeneset! Alapozó előtt kend be az arcod hidratáló krémmel, vagy primerrel, utóbbi jobb smink előtt, várd meg amíg beszívja a bőröd, és utána sminkelj. Púder elég vékonyan, nem kell, hogy mattítson, elég egy kevés ecsettel, hogy fixáljon. Arra figyelj, hogy ne nagyon zsíros krémet használj, mert esélyes, hogy nem fogsz tudni ráalapozni.
2015. nov. 12. 13:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem kicsit alábecsültem ezt a sminkelés dolgot....bele kell kicsit majd ásnom magama témába, mert nem tudok semmit....eddig életemben nem sminkeltem magam-na jó, tini koromban párszor buliba, azóta meg csak egyszer-kétszer...pedig el kell kezdenem kicsit, mert a munkahely megköveteli és hozzá kell szoknom.
2015. nov. 12. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy ördöngősség azért:) Nézegess a youtubeon videókat, abból simán meg lehet tanulni!
2015. nov. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!