Elkapartam pár pattanásomat. Hogyan tüntessem el az arcomról a sebeket?
Figyelt kérdés
Nem csak tűhegynyi kicsi sebek, amik begyógyulnak 10 perc alatt, annál valamennyivel nagyobbak, lehet őket látni, ha nincs rajtam smink, le tudom őket fedni egy raklap alapozóval és korrektorral, de közelről még így is látszik (leginkább az, ahogy a seb tetején/szélén összegyűlik az alapozó, meg néha ahogy nap végére lekopik.
Már letisztítottam szalicilsavas habzó arclemosóval, és kentem rájuk valamennyit apukám arcszeszéből.
Valakinek van valami technikája, ami bevált, vagy csak ötlete, amit kipróbálhatnék? Tudom, hogy idővel begyógyul, de szeretném sürgetni a folyamatot.
2014. okt. 11. 13:30
1/2 anonim válasza:
Sok ember nem tudja, de a C vitamin sokat segít ebben!! Legalább 1000 mg C vitamin + sok sok víz , így a bőröd regenerálódik!
2/2 anonim válasza:
Az arcszeszt felejtsd el,mert hegesedést okoz.Kenj rá bőrnyugtató aloét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!