Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el hamar az...

Hogyan tüntessem el hamar az apró sebeket az arcomról?

Figyelt kérdés

Rossz szokásom, hogy elkaparom a pattanásaimat, most igyekszem leszokni róla, de a hajam tövében van néhány, meg az államon van egy, ami pici, de be van sebesedve, úgyhogy ha sminkelek, "összegyűlik" ott az alapozó.

Szeretném minél előbb eltüntetni, annak örülnék a legjobban, ha péntek estére már nem lenne ennyire nyoma (nem állna el, az nem baj, ha rózsaszín).

17/L

2015. júl. 1. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A sebek gyorsabban gyógyulnak a C-vitamintól...

Nekem is volt egy pattanásom, hónapokig az arcomon, aztán mindig lekapartam amikor gyógyult, ettől sebes lett. Aztán amikor elkezdtem szedni a C-vitamint, eltűnt...

2015. júl. 1. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:
kend neogranormonnal, vagy bepanthennel, vagy panthenol krémmel. vagy la roche posay cicaplast vagy bioderma cicabio krémmel. ezek sebgyógyítók, hámosítók, nagyon hamar begyógyítják az elvakart patti sebeket is.
2015. júl. 1. 12:30
 3/3 anonim válasza:
Én csiganyálka kivonatos krémet használtam, és bevált. Tudom ez nem túl kecsegtető, de az én arcomon nem csak elkapart pattanásokról volt szó, és este amikor felkentem, reggelre ezerszer szebb lett! ;) Egy kis pattanásra kenve meg lehet reggelre el is tűnik.
2015. júl. 1. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!